Kalas

I dag fick jag sovmorgon.Vaknade inte förrens vid 09.20. Kände mig riktigt utsövd.
Gick upp och hämtade lillan som låg i sin säng och pratade. Vi gick upp och gjorde dag.
Sedan gick vi till ICA en sväng och handlade lite. Var sen hemma ett tag, åt lunch och så.
Sen åkte vi till Sandviken. Jag var tvungen att leta efter bh och baddräkt. Jag hittade ingen baddräkt men köpte två bh:ar.
En som jag kan ha under tubtop ( och faktiskt höll den sig på plats) !!! och så köpte jag en som man även kan ha som halterneck. Men den ska jag byta storlek på i Gävle i morgon.
Jag och Alva mötte upp mamma och sen pappa på stan. Pappa sa att han och Gunilla skulle till min farbror (eller min fasters man är det) för att han fyllde år idag. Så då bestämde jag att jag och Alva också skulle åka dit och hälsa på. Så det gjorde vi. Det var fullt hus där. Blev bjuden på varm smörgåstårta och kladdkaka efter det. Jättegott var det. Fast det stred ju verkligen emot vad jag äter. Men ibland får man fuska.. :P

Vi kom inte hem förrens strax efter 19. Gjorde välling då och nattade Alva. Hon somnade nästan på en gång.
Så nu sitter jag här! Har nyss provat outfiten som jag tänkte ha på lördag och det kändes faktiskt riktigt bra. Så nu behöver jag inte tokleta kläder imorgon. Skönt!

Så har min dag sett ut!
Nu ska jag kolla på tv. Snart är det premiär för Desperate Housewifes! Det får man ju inte missa! :)

I morgon blir det en heldag i Gävle! Ska först träffa Anna och Tilda på stan för en lunch och sen ska vi åka och hälsa på Stina och Matilda. Var jättelängesen vi träffades, så det ska bli jättekul! :)

Inte mycket

Medans syrran var här hemma med Alva så var jag till Köpis med Sandra. Tanken var ju att försöka titta nåt att ha på lördag. Men det gjorde jag inte. Det var så jäkla dåligt med "partytoppar" överallt. Så det enda jag kom hem med var ett par leggings och tre par hotpants. Så nu lär jag kolla i Gävle när jag ska dit på onsdag.


När jag kom hem var mamma här hemma. Så syrran åkte hem när jag kom och så passade jag på att åka ner och sola en sväng medans mamma var här.

Nu är jag trött, så det är dags att göra kväller för mig..


Sötast


Alva i sin gåstol, som hon älskar att springa runt i..




Smörgåsrån är gott :)



Redan söndag

Ja nu är snart denna helg också över.. Helgerna går ju extra fort när K bara är hemma då.

I går var vi till Sandviken en sväng. Det var Stora Träffen. Men det var då inte mycket att se. Vi var in på Kappahl och bytte Alvas vantar, sen gick vi förbi Länsförsäkringar där Emma jobbade. Fick en kopp kaffe där. Efter det gick vi till Hemmakväll och hyrde en film och köpte godis. Vi åkte förbi Rusta på vägen hem och var även in på Maxi och handlade ingridienser till tacos.
Sen var vi bara hemma. Åt tacos, kollade på en riktigt bra film "21" och åt en massa godis. En riktigt mysig kväll! :)

I dag har vi bara varit hemma. Kollade på F1. Sen har jag tvättat och grejat.
Nu är K på firman och Alva sover. Så då passar jag på att blogga lite.

I morgon åkter K till Halstavik igen. Tråkigt.. Men veckorna går ju iaf fort.
Jag ska träffa Sandra i Valbo i morgon. Jag ska försöka hitta nåt att ha på mig på lördag när vi ska ut. Får se om jag hittar nåt.
På onsdag ska jag till Gävle och träffa Anna och kanske Hanna.
Sen får vi se vad resten av veckan har att bjuda på..


Dagen

Nu är spiralen på plats. Det gick bra. Fast jäklar vilken molande värk jag fick efteråt. Ajaj..
När jag var klar där så gick jag till Synsam och köpte nya linser. Sen åkte jag hemåt igen. Syrran var hemme med Alva under tiden. De hade varit ut på en prommis och varit hem till syrran och pumpat däcken på vagnen.

Efter lunch kom Maria och Alma och hälsade på! Tredje besöket den här veckan! :) Trevligt med besök.
Vi fikade och pratade en massa. Och Maria introducerade Tradera för mig. Jag hade faktiskt aldrig varit inne på den sidan tidigare. Men jag kände att det började bli dags eftersom nästa alla fyndar där. Tänkte att jag skulle försöka sälja lite kläder efter Alva där.

Nu har dom nästan nyss åkt och Alva sover fortfarade middag. Hon har sovit ca 1,5 timme. Det hör inte till vanligheten.
Så jag passar på att blogga lite grann..

I morgon kommer ÄNTLIGEN min älskling hem. Som jag har längtat alltså. Alva med tror jag. Och jag kan ju gissa hur mycket K har saknat Alva, och mig med tror jag faktiskt. ;)

Nu hör jag att lillgumman har vaknat..

Min prins

I dag när jag gick ut och hämtade posten så hade jag fått ett chokladogram! What, tänkte jag. Hade inte en aning vem det kunde vara ifrån.
När jag kom in och öppnade så låg det en chokladask där och en jättesöt liten nalle och ett kort där det stod: Till mina älsklingar som jag saknar mest. Puss och kram från er älskling! När jag läste det så sprutade tårarna. Jag har verkligen världens bästa kille jag! Han är såå underbar. :)

Marre och Elvira var här på lunch idag! Mysigt var det! Alva och Elvira var så söta med varandra.
När dom hade åkt gick jag och Alva ut på baksidan. Alva låg i vagnen och sov en stund och jag krattade heela baksidan. Det var jobbigt kan jag lova. Svetten rann. För det var ju varmt ute.
När jag var klar med krattningen så gick vi in och Alvis fick mellis. Sen tänkte vi gå en promenad, men när jag höll på och klä på henne så kom syrran. Så vi väntade med att gå en liten stund. Syrran hade köpt en jättesöt morgonrock åt Alva. En vit med svarta spöken och stjärnor. Hennes badlakan med huva börjar bli lite liten. Så det var ju jättesnällt att hon hade köpt en sån!

Sen gick vi iaf en liten prommis. Vi gick förbi affären och köpte några grejer.

När vi kom hem så kom först mamma på besök och sen pappa och Gunilla. Så vi fikade allihopa.


Nu sover Alva sen ca 1 timme tillbaka och jag ska kolla på den nya serien som precis har börjat på 4:an.


Solsken

Vilket härligt väder det har varit idag! Helt underbart!!
Anna och Tilda har varit här och hälsat på idag! Mycket trevligt! Vi åt lunch och fikade och sen tog vi en promenad. När vi kom hem hit igen så satte vi oss ute på altanen i solen och drack lite kaffe igen. Det gäller att passa på att vara i solen när den för en gång skulle vill visa sig.
Dom åkte hemåt vid 17 tiden. Då var det middagsdags för Alva. Mitt i maten kom mamma hit och tog över för jag och syrran åkte till Parkis och simmade. Hur skönt som helst. Det är verkligen en träningsform som jag tycker om. Nästa vecka börjar vattengympan i ledning av min kusin. Så det ska jag börja gå på då.

Alva har varit mycket piggare idag. Men hon sov till 11.20 idag. Så länge har hon nog inte sovit sen nån gång i våras. Så jag kände mig verkligen utvilad när jag vaknade 10.10.

I morgon får vi besök av Marre och Elvira. Jag ska bjuda Marre på lunch.
På torsdag kommer Maria och Alma hit. Men på förmiddagen ska jag i väg och sätta in en spiral. Det funkar inte med piller för mig. Jag är alldeles för glömsk.. Och alla dessa mellanblödningar.. grrrr. Det kanske var lite too much information.. haha


Nu börjar det väl bli dags att tänka på refrängen här..


Måndag igen

En ny vecka och en hel vecka utan Kenneth.. Usch och fy..Jag tycker verkligen inte om när han är borta.

I dag har Alva inte varit nå pigg. Hon vaknade vid 05.30 i morse. Jag gav henne mat och trodde att hon skulle somna om som hon brukar göra. Men hon blev så ledsen. Så jag tog in henne och lade henne brevid mig i våran säng. Men inget hjälpte och hon bara grät och grät. I nästan två timmar var hon ledsen. Vid 07.30 somnade hon av utmattning. Jag med. Strax före 09 vaknade hon igen och var ledsen. Gav henne mat igen och det blev lite bättre.
Hon har varit stenhård i magen idag. Tror att det är därför hon har varit ledsen. Hon har varit lite gnällig nästan hela dagen. Tog även tempen på henne på eftermiddagen eftersom jag tyckte att hon kändes varm. Hon hade 38,7 i temp. Så jag gav henne en alvedon.
Mamma har varit här idag och även syrran kom hit en sväng och fikade. Fick lite svamp som hon hade plockat i helgen. Hon berättade att det har gått vägen med jobbet för henne. Är så glad för hennes skull. Det kommer nog att bli jättebra det där!
Nu sover iaf Lillan. Jag hoppas verkligen att hon får sova bra inatt.

I går var vi ute och grejade lite grann.
K klippte gräset och jag tänkte plocka krusbär. Men det fanns inte ett enda bär kvar på busken. Haha..
Men jag krattade framsidan efter att K hade klippt. Sen sopade jag uppfarten och så tvättade vi bilen.
Alva låg i vagnen och lekte under tiden. Hon sov även en stund.

Nu ska jag fortsätta kolla på CSI...

7 månader

I dag blir våran lilla gumma hela 7 månader gammal. Vart har dom här månaderna tagit vägen kan man undra!??
Hon är i alla fall väldens snällaste Alva. Hon sover bra på nätterna och har börjat äta lite mer varierad mat.
Gåstolen är det bästa hon vet. Det är full fart på henne i den. Och det riktigt lyser om henne när hon springer omkring. :)
Hon är ofta väldigt pratsam när hon går omkring i gåstolen. Det hon säger mest är: ga-ga och ke-ke. Men även en massa annat lite mer svårtolkat..hihi..
Hon är väldens underbaraste och det bästa som finns i mitt liv. Hon och Kenneth gör verkligen mig hel. Vad skulle jag göra utan dom! Min underbara lilla familj! Jag älskar dom över allt annat på denna jord.

Det är såå skönt att få ha K hemma igen. Tyvärr så är det bara över helgen, för på måndag ska dom tillbaka till Halstavik och jobba. Buhuu.. :( Och dessutom 3 veckor till + en helg på slutet. Det känns verkligen inte kul. Men vad gör man!?
Jag hoppas verkligen att det blir jobb på hemmaplan sen igen.

I dag har vi varit till Sandviken en sväng. Vi var in på ÖoB och kikade. Köpte lite smågrejer bara. Sen var vi hem till pappa och Gunilla. Det blev lunchdags, så vi passade på att ge Alva mat hos dom. Vi andra åt oxå. När vi var där kom min farmor och hennes gubbe och hälsade på. Så då fick vi träffa dom med. Det blir inte av så ofta. Efter lite fika så tackade vi för oss och tänkte åka till Dollar och Rusta. Men när vi kom dit var klockan 15:45 och de stängde 16. Så vi struntade i det och var im på MAXI och handlade lite i stället.
På vägen hem fick jag en grym huvudvärk. Börjar tro att jag kommer att bli sjuk snart. Känner mig inte så pigg.
Så resten av kvällen blir det lugnt. Vi har hyrt en film som vi ska se.

I går var vi till Gävle på dan. K skulle spela tennis med A. Så jag och Alva träffade Anna och Tilda på stan och lunchade med dom. Passade även på att kika i några affärer innan K skulle hämta oss. Jag köpte 3 bodys till Alva på LIndex. Men det var väl det enda jag köpte. Tror jag!!

På kvällen var vi bara hemma och mös. Jag hade längtat så mycket efter K så var var mycket mys att ta igen. ;)

I torsdags var jag och Alva till Sandviken och träffade Hanna och Svea. Vi käkade lunch och tittade runt lite på stan.

I onsdags hade vi en hemmadag. Det var jätteskönt. Varken jag eller Alva så nåt pigg så det var välbehövligt att bara ta det lugnt.

Så har de senaste dagarna sett ut för mig. 
Nu är det middagsdags för oss!!
 


Vilken natt

Ja inatt har verken jag eller Alva fått sova så mycket.
Hon somnade vid 19.30. Jag somnade vid 00.20. 00.40 vaknar jag av att Alva är vaken. Gick upp och gjorde välling. När jag kom tillbaka märkte jag att hon hade kissat mycket, så jag bytte blöja. Efter det var det kört att få henne att somna om. Täppt i näsan var hon igen också. Det tog drygt 2 timmar att få henne att somna igen. *pust* När hon väl hade somnat om vid 03 tiden tänkte jag att nu kanske hon sover ganske länge. Men nej, vid 06 vaknade hon igen och ville ha mat. Då gick det iaf lite fortare att få henne att somna om. Sen sov hon till 08.30, då var det matdags igen. Men hon somnade om igen och sov sen till strax före 10.

Tur att det är väldigt sällan det blir sådär med sömnen. Men det är jobbigt när det blir. Kan ju meddela att jag inte var så pigg där vid 00.40 när jag endast hade sovit ca 20 minuter. Och när man sen fick vara vaken till nästan 03..ZZzzzZz.

Känner mig inget trött nu iaf, så det är ju skönt!
Snart kommer Zandy hit på besök. Det ska bli riktigt trevligt! Jag ska bjuda henne på lunch.
Alva springer omkring här i gåstolen. Hon har springit fram och tillbaka flera gånger enda från tröskeln vid köket och enda bort till hennes rum. Det är ju en lång bit. Gogumman! =)

BVC

I dag var det dags för Alva att träffa Anna på BVC igen.
Nu väger hon 8630 gram och är 68,2 cm. Hon växer så det knakar lillgumman. Men det är ju som det ska det.
Hon är mycket bättre i förkylningen nu iaf. Hon har bara lite slem eller snor i halsen. Men hon verkar inte störas så mycket av det. Det är iaf full fart på henne. Just nu far hon omkring i sin gostol. Hon gillar den verkligen.
I fredags när hon fick på sig sina nya mockasiner (stavning?) så var det inga problem för henne att ta sig framåt längre. Så nu är det full fart åt alla håll. :) Gokorven min!

Nu fick jag besök här!!

Min lilla älskling

Det är så synd om lillgumman nu. Hon är jätteförkyld och har feber. Det gör ont i mammahjärtat och jag skulle göra vad som helst för att ta det ifrån henne.
Det började igår. Såg att hon hade lite genomskinligt snor i näsan. Torkade bort det, men efter en stund var hon snorig igen. Sen blev det värre fort. K nattade henne vid 19.30 och hon åt bra och somnade. Men efter ca 40 minuter vaknade hon och var helt täppt i näsan och jag hörde att hon även hade slem/snor i halsen. Så vi tog upp henne och K rensade näsan med Näsfridan och kollade tempern. Men då hade hon 37.1. Sen fick hon somna med i soffan. Jag ville ha uppsikt på henne hela tiden. Men hon hade svårt att somna fast hon var jättetrött. När hon var på väg att somna så började hon andas med näsan, men när det inte gick så blev hon väckt och ledsen.
 Hon är nog som mig som inte kan sova och andas med munnen.
Så inatt har hon fått sovit mellan oss i sängen. Men det har verkligen varit en jobbig natt. Hon har vaknat såå många gånger. Tycker så otroligt synd om henne. Tog tempern igen sent igår kväll och då hade hon 38 grader och var väldigt varm. Så då fick hon en Alvedon. Även i morse när vi gick upp efter 10 hade hon strax över 38 grader. Så hon fick en till supp då.
Hon har iaf kunnat sova två gånger på dan. Och middag + dessert gick faktiskt i galant. Duktig flicka! :) Nu rinner det inte längre i näsan. Så jag hoppas verkligen att det går över fort.
Inte kul att vara själv hemma i 4 dar och nätter nu när K ska bort och jobba, om Alva är dålig.

I helgen har vi inte gjort nåt speciellt. Jag och syrran var och simmade igår på förmiddagen. "Lekte" lite när vågmaskinen satte igång också. Haha..
Sen när jag kom hem var vi bara hemma. Vi tog en prommis till affären, men det var allt.
Idag har vi inte varit utanför dörren ens. Vi har bara varit inne och myst och tagit hand om lillgumman.

Nu hör jag att hon gnyr lite i sin gåstol så jag måste kolla till henne..

Torsdag

Så var det snart helg igen då! Skönt, men tiden behöver väl inte gå så himla fort.

I går var jag och Alva på språng nästan hela dagen.
Först var vi och hälsade på Marre och Elvira vid 11 tiden. Fick god lunch där och så blev det så klart en hel del snack. Vi hade inte träffats på ca 3 månader, så det fanns mycket att prata om. Alva och Elvira var så söta med varandra. Dom satt i varsin matstol och kikade på varann och kände på varann. Sen skjussade Elvira runt Alva i sin gåstol. Då var dom såå himla gulliga.
Vid 14 tiden åkte vi därifrån. Vi åkte då vidare till kusin Elin som har flyttat. Jag ville se hur de hade fått det. Det var så fint så. Blev sittande där några timmar. När vi kom hem var det matdags för Alva.

Nu har en liten tandsing börjat titta fram på lillan. Men bara toppen än så länge. Det är ju så sött! Min lilla goding! :)

I dag har vi faktiskt bara varit hemma. Egentligen skulle jag ha träffat Hanna i Gävle vid 15, men eftersom jag inte hade nån barnvakt så struntade vi i det.
Nu ska jag göra mig i ordning för att bege mig till Gävle. Jag ska ut och äta med jobbet. Eller ut och ut, vi ska sitta i personalrummet och käka. Vi kunde väl ha gått ut och äta tyckte jag, men nää..


Ensam

Det känns så tomt här hemma nu när inte älsklingen är hemma. Jag är så van att nästan alltid ha honom hemma på kvällarna, så det känns faktiskt konstigt att vara själv. Iof så är ju lillgumman hemma, fast hon sover.

Trodde att det skulle bli en hemmadag för mig och Alva igår. Men syrran kom hit på förmiddagen och frågade om vi ville följa med till Sandviken och kolla i lite affärer. Så det gjorde vi. Vi var på Dollar, Rusta och Gallerian och så var vi in en sväng till Owes. Men jag handlade inget.
På kvällen var jag och syrran på "Vuxensim" på Parkbadet. Gud vad det var skönt att simma. Det har jag faktiskt saknat. Vi simmade iaf 1 km.
Så nu ska vi köpa kort där har vi tänkt. Vi ska nog även prova på vattengympa. Kul att det är min kusin som är ledare då.
Men nu måste jag få tag i en baddräkt. Och det är lättare sagt än gjort. Hittade ingen i dag när vi var i Valbo. Inte heller när jag sökte på nätet. Så det var lite irriterande. Jag vill inte gå på vattengympa i min bikini precis. Men jag får väl leta vidare och hoppas på att jag hittar nån snart! Nån som vet nåt ställe där det finns bra baddräkter kanske??

I dag har vi tre varit till Köpis och Ikea. Jag köpte faktiskt en tunika på Gina. Ska ut och äta med jobbet på torsdag, så då kände jag att jag ville ha nåt nytt. Men nåt mer än så blev det inte handlat för mig.

Nu ska jag kolla på tv en stund innan det är läggdags.

Något på G?

Undrar om jag är på väg att bli sjuk eller nåt!? Har liksom ingen ork i kroppen och känner mig trött. Kände tidigare att jag hade lite ont i halsen när jag svalde, men jag känner inget nu.. Vill inte bli sjuk. Gud va tråkigt! Men jag är iaf glad att jag faktiskt inte har varit sjuk på lääänge. Hoppas iaf att det inte bryter ut nåt.

Har bara varit hemma idag oxå. Det har verkligen varit en lugn helg det här. Men det är skönt när man inte är riktigt pigg.
Jag var bara upp och handlade lite tidigare, annars har jag bara varit hemma. Pappa och Gunilla kom hit och hälsade på efter lunch. Så vi fikade och dom passade på att gosa med Alva. :)

Nu är det dags för middag här hemma. Det blir grillat.. Mumma..

Nästa vecka:
Måndag: Inget planerat.
Tisdag: Shoppa med syrran (fast det blir nog bara fönstershoppa för min del).
Onsdag: Hälsa på Marre och Elvira.
Torsdag: Träffa Hanna på stan i Gävle, sen käka med jobbet.
Fredag: Inget planerat.
K ska jobba i Sthlm onsdag och torsdag. Så då får jag och Alva sova själva. :/

Äntligen över

Så var äntligen tryckmätningen och pHmätningen gjord. Skönt att det är över. Kan ju tala om att det inte var jätte trevligt att göra tryckmätningen. Sköterskan gick ner med en slang som var allt annat än tunn. Det var en riktigt grov slang. Så in genom näsan och ner i matstrupen. 40 cm ner var hon med slangen. Det gick väl ok ner den skulle in i näsan, men när den kom till halsen och till kräkreflexen så var det inte kul. Jag hulkade som en galning och det kom även upp lite galla. Trevligt värre. Sen fick jag svälja några gånger för att hjälpa slangen ner. Riktigt vidrigt! När den var på plats fick jag ligga på britsen medans en läkare registrerade vad som hände när sköterskan drog upp slangen lite i taget och därimellan sprutade in vatten i munnen på mig som jag skulle svälja.
Vet faktiskt inte hur länge de höll på. Kanske 30 minuter. Då hade jag så jäkla ont i halsen. Det var inte skönt att svälja med den där megaslangen i halsen.
Sen drog sköterskan upp den slangen och ner med nästan. Men som tur var så var den inte alls lika grov. Så det gick faktiskt ganska bra. Kräktes inte iaf. När den var på plats tejpade hon fast slangen mot näsan. Sen kopplade hon slangen till en slags bandspelare. Sen fick vi åka hem. Kände mig som en freak när jag och K gick till parkeringen. Kändes som alla kollade på min slang i näsan och det fina plåstret. Jag gjorde allt för att dölja näsan.

När vi kom hem så lade jag mig och vilade. Jag mådde inte så bra. Slangen fick mig att må illa. Ibland kom den åt kräkreflexen och jag fick kväljningar. Det kändes bättre när jag låg ner.
Det gick iaf bra att sova på natten. Och igår på eftermiddagen fick jag den äntligen borttagen.
Så nu är det bara att vänta på att min läkare ska höra av sig. Får se vad som händer sen..

När vi hade varit på sjukhuset åkte vi till Barnens Hus och köpte en gåstol till Alva. Hon fick pengar i namnsdagspresent i onsdags av mormor och morfar till en gåstol. Vi hittade en som verkar bra. Köpte även 2 pyjamas och två leksaker till henne.
Efter det var vi till IKEA en sväng. Köpte lite smågrejer där bara. På vägen hem stannade vi på Hemmakväll och hyrde film och köpte godis. Så igår kväll blev det bara mys i soffan.

I onsdags upptäckte jag att tandköttet hade spruckit upp i nedre tandraden på Alva. Så nu kommer det nog en liten tandsing där när som helst. :)

I dag har vi bara varit hemma. K har varit och kört cross, men jag och Alvis har bara varit hemma. Syrran kom hit och drack lite kaffe med mig. Alva har suttit/stått i sin gåstol hon. Hon verkar verkligen gilla den. Speciellt grejerna som sitter på den. Två fjärilar och nå andra grejer. Hon pillar på dom hela tiden. Hon har inte kommit på än hur man tar sig framåt, men backat lite har hon gjort. Världens goaste lilla gumma är hon. Älskar henne så det nästan gör ont i hjärtat.

Vi blir bara hemma idag. K har hållt på och grejat ute i förrådet/garaget. Eller numera är det väl bara garage eftersom han har slagit bort väggen i mellan. Vi ska äta lite gott och sen kolla på film. En blir en till mysig hemmakväll. :)

2:a september

Så är vi redan inne i september månad. Vilket innebär att sommaren verkligen är helt över. Fast det har den ju varit sen länge. Om nu kan kalla det som var för sommar. Usch!

Dagarna rullar på här hemma. Och vi är friska och mår bra alla tre..Peppar peppar
Sen sist så har det varit lite surströmmingsskiva här hemma. Det var i torsdags som jag, mamma, Anna, Karin och Ulla var hemma hos oss och åt. Och det var sååå jäkla gott med surisar.

I fredags var jag till Gävle med K. Han spelade tennis med A och jag och Alva träffade Maria och Alma på stan under tiden. När de hade spelat klart hämtade de mig på stan och så åkte vi hem till Anna och Tilda och åt grillat hemma hos dom.

 I lördags var jag ut med Sandra och Tina. Mamma skjussade in mig och Tina till Sandra i Gävle. Men innan dess lämnade vi av Alva hos morfar och mormor Gunilla. Vi hade det riktigt kul hos Sandra. Men det blev väl nån drink för mycket för min del. Vi var ut på HB och det var väl helt ok (det jag kommer ihåg). K kom och hämtade mig vid 02 tiden. Han hade varit på Dalhalla och lyssnat på P Floyd.

Söndagen tillbringade jag i ryggläge. Fy f***n vad jag var bakis. Kunde inte vara på benen förrens vid 20 tiden på kvällen. Då är det illa. Keckes föräldrar kom vid 20 så jag pallrade mig upp och gjorde lite fika.

I går var vi alla fem till Köpis och Owes en sväng. Mycket mer en så hände väl inte.

I dag har vi inte gjort nåt hitills. Roger och Eva-Britt är i Sandviken (tror jag). Dom skulle iaf åka och växla pengar. Dom ska ju åka till Belgien på Formel 1 på torsdag.
På eftermiddagen ska vi iaf åka till pappa och Gunilla och hälsa på en sväng.

Sen vet jag inte vad som händer resten av veckan. Eller jo, det vet jag visst. Gulp..Glömde att jag ska till avdelningen för Klinisk Fysiologi på sjukhuset på torsdag och göra en tryckmätning och en 24 timmars registrering av pH i matstrupen. Vilket innebär att de först ska föra ner en slang genom näsan och ner i matstrupen. Trycket i matstrupen registreras genom den. Sen byter de slang till en som känner av pH i matsrupen. Så den slangen ska jag ha i i 24 timmar. Undrar hur härligt det känns. Kan säga att jag gruvar mig en hel del. Men det är väl nödvändigt för att jag kanske ska få ordning på min mage..

RSS 2.0