Gangstar klädparty

Söndagen den 15:e februari klockan (15.00)? tänkte jag ha klädparty hemma hos mig, då Tina visar barnkläder från Gangstar.
Vill DU komma??? :)

Tårar

Så var det en ny vecka igen!
Helgen var verkligen hur lugn som helst. Jag jobbade 10-15 på lördagen. När jag skulle gå hem så var det sånt jäkla busväder. Det snöade och blåste rejält. Så vi höll oss hemma resten av dagen. Och i går var vi inte utanför dörren, för det snöade som bara den hela dagen i går oxå.

I dag har jag, Alva och mamma/mormor varit till Sandviken. Var in på Öb och Dollar och handlade lite smågrejer. Sen tog vi en fika med pappa/morfar på stan.
Vid 15.30 åkte vi hem till pappa och Gunilla. Fikade där oxå. När K hade slutat jobbet så kom han dit och så åkte han och jag ner på stan till Expert, där jag köpte en ny digitalkamera. Min gick ju sönder på nyårsafton. Och man kan ju inte vara utan kamera, speciellt inte om man har en liten hemma. Jag vill ju kunna fota Alva och alla henns framsteg. :)

Jag har nyss kollat på Bonde söker fru - Bröllopet. Det är inget jag följer i vanliga fall. Men eftersom det var bröllopet nu så ville jag kolla utifall jag kanske kunde få några tips till mitt eget bröllop. :) Men vad rörd jag blev när Emma kom in där i kyrkan med sin pappa. Det var så otroligt fint så jag blev alldeles tårögd. Och när hon sen tar micken och börjar sjunga för sin blivande man, då rann tårarna kan jag säga.
Det känns helt otroligt att jag själv ska stå brud om inte allt för lång tid. Nu ska ju inte vi ha det så där pompigt med kyrka och tärnor och hela konkalången.. Men iaf.. Det ska bli såå underbart.
Men jag lade märke till att dom bara behövde säga: Ja till varandra. När jag frågade prästen som ska viga oss om jag vi behövde rabbla hela ramsan om att: Jag Jenny tager dig....osv, så sa hon att det är ett av tre moment som man inte kan ta bort. Fast det kanske blev ett missförstånd. Hon kanske trodde att vi inte vill säga nåt av det där. Inte ens ja...Haha..
Ja ja. Det ska väl gå bra i alla fall. :)

Nu sover Alva. Hon har blivit så himla duktig på att äta. Hon äter minst en hel burk mat ( ja, jag vet, jag är lat och ger henne burkmat). Och dessert efter det. Tidigare har man fått vara glad om hon har ätit en halv. Och så sover hon hela nätter nu. Hon har vaknat till de senste kvällarna, sent. Men det har hon gjort för att hon är förkyld. Men hon har inte behövt bli omnattad med välling. Och fast hon somnar mellan 19.30 och 20.00, så sover hon endå till 08.30-09.00 på morgonen. Jätteskönt tycker jag! :) Får se hur länge det håller i sig..

Nu ska jag läsa instruktionsboken och lära mig hur min nya kamera fungerar..

Snart helg

Här har vi blivit förkylda hela familjen. Alva och Kenneth har varit det i ett par dagar, men för mig kom det i går. Känner mig inte allt för pigg..

I går var jag och Alva till Sandviken på eftermiddagen. Min farmor fyllde år, så vi var dit och grattade henne. Innan dess var mamma/mormor hit på en kaffe.

I dag har Maria och Elvira varit här och hälsat på. Det var jättelängesen sist. Elvira har ju blivit så stor så hon traskar omkring själv hon. :) Vi åt lunch och drack kaffe innan de var tvunga att åka hemåt. Det var i alla fall trevligt att träffas en stund!

Nu har Alva sovit 4 hela nätter utan välling. Hon har vaknat de 3 senaste för att hon är snorig, men hon har somnat om utan mat. Jag hoppas verkligen att det håller i sig.

Är så himla glad för att Stina ville ställa upp och sjunga på vårat bröllop. Det betyder jättemycket! Och att hon sen ska sjunga världens finaste låt gör det ju inte sämre! :) Den andra låten vi ska ha är vi inte riktigt säkra på än..Måste lyssna lite till..

Den här dagen blir fortsatt lugn.. Har inte den riktiga orken känner jag. Och inte Alva heller för den delen..

I morgon blir det lunchdejt med Sandra i Sandviken.. Sen vet jag inte vad som händer resten av helgen, förrutom jobb mellan 10 och 15 på lördag!

Otroligt vacker



Det här är en av våra underbara låtar vi ska ha på bröllopet. Fast då framförda av ingen mindre än Stina! :)

11 månader

Nu var det ett tag sen det blev nåt bloggande sist.. Kanske dags för en lite ud..
Förra veckan var ganska lugn..

Måndag och onsdag var vi bara hemma.
tisdagen var Anna och Tilda här och hälsade på.
 På torsdagen var jag och Alva till Gävle. Först lunchade vi med Maria och Alma och sen var vi hem til Stina och Matilda och hälsade på. Sandra var oxå där.

I fredags var K pappaledig. Vi städade bort julen här hemma och på kvällen tog vi det bara lugnt.
lördagen var vi till pappa/morfar och Gunilla och hälsade på på dan. På kvällen mös vi med godis och film. :)
I söndags jobbade jag hela dagen på kiosken 09.30-17.30.

Och även i går blev det jobb hela dagen. Syrran ringde 07.40 och väckte mig. Frågade om jag kunde jobba för att hon hade fått magsjuka. Gahhh!! Första tanken var: och jag som träffade henne i gårkväll!!! Jag HATAR magsjuka!! Så jag ringde mamma och frågade om hon kunde vara barnvakt. Det kunde hon och hon var här på mindre än en timme. Ringde syrran och sa att hon fick lägga ut nycklarna på bron. Jag ville inte träffa henne. Så det blev jobb 08.30-19.30 i går. Lång dag, men det gick jättebra. Men när jag kom hem så var det som att dra ner en rullgardin. Nattade Alva och åt lite mat. Sen lade jag mig i soffan. Och där somnade jag och sov tills K kom hem från innebandymatchen strax efter 23.30. Tog en dusch och sen var det natti natti!

I dag har jag och Alva varit hos mamma/mormor större delen av dagen. Vi tog en promenad på förmiddagen. Gick förbi BVC och hämtade ut en ny AD-droppsflaska. Jag tappade den förra i golvet så den gick i bitar..Sen gick vi till mormor där vi blev bjudna både på lunch och fika. Vi gick hemåt vid 16 tiden.

Alva har blivit förkyld stackarn. Snoret bara rinner ur näsan på henne. Tycker så himla synd om henne.
Förresten så blir Alvis 11 månader i dag. Går det nåt fort eller!?? Om en månad blir hon ett helt år!!! Kan inte alls förstå det..
Och i dag är det 5 månader kvar tills vi gifter oss!!! :) :) :)
I dag har jag fått lite fixat iaf.
* Präst
* Hår och smink
* Bröllopstårta
* Beställt klänning

Så det går framåt iaf, men det är mycket kvar att fixa.
Jag ser så himla mycket fram emot bröllopet. Det kommer garanterat bli en av de lyckligaste dagarna i mitt liv..
Jag ska bli fru.. :) Jenny Öberg...Måste vänja mig vid det..Hihi :D


Såå jäkla rolig


Lista

Året som gått - 2008


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, jag födde världens finaste dotter

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inga

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja många

Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov

Vilka länder besökte du?
Räknas Boden? Haha ;P

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett nytt jobb och mer pengar

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
20 februari, när Alva föddes

Vad var din största framgång 2008?
Självklart att bli mamma

Största misstaget?
Tror faktiskt inte att jag gjorde nått jättemisstag

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte nåt allvarligt

Vad spenderade du mest pengar på?
Det måste ju vara Alva

Bra låtar 2008?
Gotta Be Somebody-Nickelback, Tatoo-Jordan Sparks

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Absolut gladare

Smalare eller tjockare?
Tjockare under graviditeten, men sen smalare än på länge

Rikare eller fattigare?
Fattigare

Hur tillbringade du julen?
Hemma med nära och kära

Blev du kär i år?
Mer kär

Hur många one night stands?
Inga

Favoritprogram på TV?
CSI, Desperate Housewifes

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej..

Bästa boken du läste i år?
Snabba cash

Något du önskade dig och fick?

Ja, Alva

Något du önskade dig men inte fick?
Ja....

Årets bästa film?
Jiddra inte med Zohan var iaf den roligaste

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En lite bättre ekonomi

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Leggings och långa tröjor/tunikor

Vad fick dig att må bra?
Att jag har världens finaste familj

Vilken kändis var du mest sugen på?
Colin Farell har det varit i några år nu ;)                  

Vem saknade du?
Min älskade bror

De bästa nya människorna du träffade?
Kan inte komma på nån

Vardag igen

I dag började K jobba igen efter att ha varit ledig sen den 23:e december. Det har varit såå mysigt att jag och Alva har fått haft honom hemma i nästan 3 veckor. Men i dag har vi fått varit själva. Fast mamma/mormor kom iof hit och åt lunch med oss och stannade även och fikade. Så helt ensamma har vi inte varit hela dan.

I morgon kommer Anna och Tilda hit och hälsar på.
På torsdag ska jag och Alva åka till Gävle och träffa Maria och Alma på stan.
Sen har jag inte så mycket mer planerat den här veckan..K ska vara pappaledig på fredag. Så då blir det väl till att ta bort det som är kvar av julen. Det vill säga, gardiner i köket och all mysig belysing. Jag tycker faktiskt att det ska bli jättetråkigt att sätta tillbaka vanliga lampor igen. Det är ju inte alls lika mysigt som stjärnor och stakar. Men det lär ju göras.

Helgen som var var mysig. Det blev ju lunchdejt med tjejerna, en tripp till Gävle och hälsade på Hanna, Daniel och Svea.
Jag blev så sur när vi inte fick reklamera gåstolen på Barnens Hus. Vi skulle få nya hjul i stället. Morr...
På lördagen blev det hockey och mat på MAX. Såå gott! På kvällen blev det film och mys hemma.
Och i går var vi på kalas hos pappa som fyllde år. Nästan hela tjocka släkten var där. Det var kul att träffa alla..

Nu blir det soffmys med älskligen..


Det pirrar i min mage.....

Nytt år

Dags för första bloggningen detta år!

Ska väl skriva en kortis om nyårsafton!
Jag, Kecke, Anna och Anders var på Folkets Hus i Järbo på fest tillsammans med ca 40 pers till. Det bjöds på italiensk buffé, trubadur, lite lekar och mingel. ;) Men kvällens höjdpunkt var ju såklart när Sandra och Patric dök upp helt oväntat. Dom hade pratat med Kecke nån timme innan och bestämt, men jag visste inget. Så det var verkligen en rolig överraskning. :) Kvällen flöt på och alkoholen flödade..Verkligen.. Det blev liiite för mycket för mig tycker jag såhär i efterhand..Haha. Men trevligt hade vi det iaf!

Sen har dagarna bara rullat på och vi har inte gjort något speciellt. Varit hemma och myst en hel del. Kecke har varit fökyld och haft ont i halsen och i förrgår fick jag grymt ont i halsen. Också har det varit grymt kallt här i några dagar. Upp till -18 grader, och då vill man ju helst inte gå ut.

I dag har jag och Alva varit till mamma/mormor och hälsat på. Fick fika där och det blev en hel del gos för Alva och mormor.

I morgon ska jag jobba på kiosken 13-19. Syrran ska till frissan och tänkte passa på att uträtta lite ärenden när hon endå skulle vara på stan. Så då hjälper man ju till!
På fredag blir det lunchdejt med bästa tjejerna i Viken. :) Tina kommer hem på en blixtvisit och då tänkte vi passa på att träffas alla. Det ska bli jättekul!
På eftermiddagen ska jag, K och Alva åka till Gävle och reklamera Alvas gåstol och efter det tänkte vi hälsa på Hanna, Daniel och Svea-Maria.
Sen på lördag tänkte jag och älsklingen gå på hockey. Jag har nog inte varit på hockey på typ två år. Så det ska bli kul.
Och sen på söndag fyller pappsen år. Så då ska vi dit på kalas.

Äntligen så har älsklingen fixat min dator. Gillar inte hans jobbdator lika mycket som min laptop. Oxå har jag ju msn på denna. :)

Alvis hon växer som bara den och det händer nya saker hela tiden.
Hon går med lära-gå-vagnen om man håller i henne lite grann. Det är lite vingligt eftersom hon går på tå. Tror att hon kommer att bli balettdansös..Haha..
När hon ligger på mage så drar hon sig upp bakåt och går upp på knäna.
Frågar man henne om hon är stark så sträcker hon ut armarna och knyter nävarna och spänner sig.. Det är såå gulligt. Och hon är för jäkligt på att härmas alltså. Smackar jag med munnen och gör pussar så gör hon likadant. Och olika ljud och grimaser härmar hon oxå. Och om man frågar henne nåt så ruskar hon ofta på huvudet och säger nej. Min gofis! :D

Nu kommer älskligen hem från innebandyträningen. Så nu ska vi ta och äta nåt..

RSS 2.0