Glad!!

För en stund sen ringde kvinnan från Försäkringskassan som jag har haft kontakt med. Hon sa att hon har beviljat havandeskapspenning på 50% för mig. Det var så skönt att höra att jag vara nära på att börja gråta i telefonen.

Hon sa att hon hade tagit hänsyn till min onda rygg och att det snart blir jul och att det skulle innebära en hel del stress för mig på jobbet. Så från den 20/12 till 7/2 har jag fått havandeskapspenning.


Igår morse ringde jag till Hälsocentralen och sa att jag ville träffa en läkare och så talade jag om hur läget var.

Rådgiviningssköterskan tyckte att jag skulle sjukskriva mig en vecka först och sen komma dit nästa vecka och då få träffa en läkare. Så från och med idag är jag hemma från jobbet. Så nästa onsdag eller torsdag ska jag dit och träffa en läkare. Och då hoppas jag verkligen att jag får bli sjukskriven tiden fram tills jag går på havandeskapspenning.

Måste ju säga att en stor sten har lossnat från mitt bröst nu när jag vet att jag får vara hemma från 20/12.
Även om det innebär att min ekonomi kommer att bli väldigt dålig. Men jag känner att jag måste tänka på mig själv och barnet i första hand. Så det måste gå på nåt vis..

Och en till glad nyhet är att jag och min älskling till 99% är husägare! :D
På lördag morgon ska vi till banken och skriva på papperna!! Det känns hur bra som helst! Fast det har nog inte lagt sig riktigt! Allt har ju gått så himla fort så vi har liksom inte hunnit smälta det än. Men glada är vi! :)
Så idag ska vi lämna in uppsägningspapperna på lägenheten. Så får vi hoppas att nån vill ha den och kan ta den fort. Det känns ju inte så kul att betala dubbla hyror i flera månader. För förhoppningsvis så får vi flytta in i huset ganska snart..

Nu ska jag vila lite innan Kenneth kommer hem. För sen måste vi åka och handa lite.
Det blir lite kalas här hemma sen eftersom Kenneth fyllde år igår. Men eftersom jag jobbade så sent så blir det kalas idag istället!


Vecka 28

Bebis: Bebisen väger omkring 1,2 kg och är 35 cm lång. Hjärnans ytskikt börjar forma sin rätta form. Ögonbryn och ögonfransar har vanligtvis vuxit fram nu. Tunt och fjunigt hår täcker bebisens kropp. Bebisen fortsätter att vända på sig ända fram till några veckor innan förlossningen. Den här sista tredjedelen av graviditeten kommer bebisen framför allt att gå upp i vikt. Om din lilla bebis skulle födas nu finns det stora chanser att den skulle klara sig. Fortsätt att prata med din bebis för vid det här laget har den vant sig vid din röst.

Du:  Nu går du in i graviditetens sista tredjedel. Det är en spännande men också påfrestande tid, såväl psykiskt som fysiskt. En del kvinnor mår utmärkt under denna period, medan andra kan känna sig helt utmattade. Under dessa veckor kan du räkna med en viktuppgång på ca 4,5-5,5 kg, där barnet utgör ca 3-3,5 kg. Livmoderns mått är mellan 26 och 29 cm. Livmodern har under den senaste månaden växt ca 4 cm och du kan känna ett tryck upp mot bröstkorgen. Detta kan ge en lätt obehagskänsla när de nedersta revbenen spänns ut. Din viktökning kan vara mellan 7 och 11 kg eller mer. Bara moderkakan väger 400 g, nästan ett halvt kilo.

Ja, påfrestande för rygg och fötter känner jag verkligen att det är och min ork är verkligen inte på topp.
Min viktuppgång ligger på ca 9 kilo än så länge. Nu känner jag ofta hur Bebben buffar runt inne i magen. Jag känner ofta sparkar högt upp, nästan alldeles under brösten. Speciellt livlig är h*n på morgonen när jag precis har vaknat och på kvällen när jag har lagt mig. Det är så himla mysigt. :)

Vecka 28


Visning

Ja idag har jag och Kenneth varit på vår första husvisning! :) Det kändes jätte bra och vi vill ha huset. Men man vet ju inte hur det går. Det var i alla fall bara vi och ett par till där och tittade. Huset har bara legat ute till salu i drygt en vecka med, så det är kanske inte så många som har hunnit sett det.
14.30 hade vi bokat tid på banken för att se om vi kunde få ett lånelöfte. Det var inga problem för oss att få det.
16.30 var visningen. Allt kändes riktigt bra med huset. Vi talade om att vi var intresserade och hon frågade om vi var beredd att betala 1,1 miljon som huset ligger på. Vi sa att vi ville sova på saken och återkomma imorgon. Det är riktigt svårt sånt där. Vi vill ha huset, men kan man få det lite billigare så vill man ju så klart ha det. Så imorgon ska vi höra av oss om vårat bud...

Vi har ju haft besök av Kenneths föräldrar i helgen Vi har haft det jätte trevligt!
Dom kom på fredag eftermiddag också hade dom med sig vaggan som vi ska ha till lilla Bebben. Vi satte den på plats i vårat sovrum på en gång. Guud vad jag längtar efter våran lilla älskling nu. H*n gör sig påmind många gånger per dag nu och det är ju hur mysigt som helst. :D
När vi hade ätit så åkte vi till Sandviken och grattade pappas sambo som fyllde år. Det blev en rätt så tidig kväll. Alla var så trötta efter jobb och resa.
På lördagmorgon åkte dom till Stockholm och jag var hemma och julpyntade. På kvällen åt vi middag hemma hos oss. Jag hade gjort en tacopaj som var väldigt uppskattad. :)
Igår var vi tll Köpis en sväng. Jag var på jakt efter en vinterjacka, men det verkar vara omöjligt att hitta. Det fanns inte en enda jacka på mammaavdelningen varken på H&M eller Lindex. Var in på alla klädaffärer, men det fanns inte en enda jacka som passade mig. Blev ganska less lär jag säga. Det är ju inte så att jag är den första kvinnan som är gravid på vintern precis. Att det ska vara så svårt att hitta en vinterjacka som passar liksom!!
När vi hade varit i Valbo så åkte vi till mamma och Stig och blev bjuden på mat där.
Sen var vi bara hemma på kvällen, drack glögg och mös.
Imorse gick vi upp vid 7 tiden och åt frukost tillsammans innan Kenneth skulle åka till jobbet och Roger och Eva-Britt skulle börja bege sig hemmåt. Dom åkte vid 08.20. Jag var så trött så jag lade mig i soffan och somnade och sov i två timmar. Det var så skönt. Känns inget kul att behöva gå upp så där tidigt när man är ledig. Så det var skönt att få sova lite till. Jag har ju inga problem att sova jag precis.

Så har min helg sett ut. Jag är ledig i morgon med och sen jobbar jag 6 dagar i rad. *suckar* Det ser jag verkligen inte fram emot. Vet inte hur det ska gå med min rygg. Men det visar sig..

Just ja! Måste ju berätta: När vi hade varit på visningen idag så åkte vi hem till syrran en sväng för jag skulle kolla om hon kanske hade nån jacka som jag kunde låna. Och mycket riktigt så hittade hon en svart parkas i gardroben som hon hade glömt att hon hade och den passade mig perfekt. :) Så det var väl inte meningen att jag skulle hitta nån i Valbo igår. Nu blev det ju dessutom gratis. Hihi..


Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på CSI NY.

Duktig

Klockan 07.20 ringde Kenneths klocka imorse. Han och hans föräldrar skulle åka med 09.03 tåget till Stockholm och gå på Bilsportsmässan. Jag hade bestämt mig sen länge för att inte följa med. Tyckte inte att det var så kul när vi var där sist. Och så ont som jag har i rygg och fötter nu så vill jag inte gå en massa i onödan.
Så jag stannade hemma. Jag gick upp med dom och gjorde frukost och fikade med dom och sen fick de skjuss till stationen. När jag kom hem så bytte jag gardiner i sovrummet. Det blev jätte fint. Himla läckra gardiner har vi där nu! Sen gick jag ner i förrådet och plockade ihop julgardiner till kök, fönsterbelysning m.m. Lyfte väl lite för tungt redan där nere, för jag fick ont i ryggen. Men envis som jag är så strök jag köksgardinerna och satte upp dom och sen satt jag fram den julbelysning vi skulle ha. Det blev mysigt. Fast det är lättare att se sen när det har blivit mörkt och man får tända. Jag tänkte egentligen julstäda på måndag, för idag hade jag velat tagit en tripp på stan. Men det var ingen som kunde följa med och jag tycker inte om att gå på stan själv. Så då blev det pyntning idag istället.

Ska ta och göra mig i ordning snart och äta lite lunch innan jag åka och handla. Ska göra en tacopaj sen (svärfars favorit) ;) Så jag måste handla lite till det.

Det har väl inte hänt så mycket annat. Har jobbat ons, tors och fre. Det ringde en kvinna från Försäkringskassan till jobbet i onsdags angående min ansökan om havandeskapspenning. Hon frågade ut mig och typ allt jag hade skrivit och sen sa hon att de brukar ju inte ge till gravida som jobbar i butik. Det är inte ett tillräckligt tugnt jobb.
Och det är ju lätt för henne att säga!!! Har man j*vligt ont så är det jobbigt nog att bara stå en hel dag.
Hon sa att hon skulle kolla lite med sin kollega utifall jag kanske, men bara kanske kunde få halv havandeskapspenning. Hon skulle återkomma ca en timme senare.. Gissa om jag hade ont i magen den timmen!!? När hon ringde igen så sa hon att hon ville ha min journal från barnmorskan. Så hon skulle kolla på den och sen återkomma till mig. Så jag ringde till min barnmorska på torsdag morgon och sa som det var. Så hon skulle skicka den till Fk på en gång. Så nu är det bara att vänta på domen. Men jag tror inte att jag kommer att få.
Men jag vet att jag kommer att bli knäckt iaf om jag inte får. Att få gå hem åtminstonde 30 dar innan bf och få pengar vore ju verkligen en hjälp. Men som det känns nu så kommer jag inte att kunna jobba ens till 18/1. Så just nu mår jag inte så bra. Känns som att man är i ett jäkligt taskigt läge. Vara på jobbet och inte klara av att sköta mitt jobb. Eller fösöka bli sjukskriven, och det är ju inte säkert alls att det blir godkänt av Fk om nu en läkare skulle sjukskriva mig. Ska jag då gå hem utan pengar!!? Det går ju inte..
Usch, jag får ont i magen när jag tänker på det!
Nu ska jag göra mig i ordning. Orkar inte skriva mer..

Bullbak

Ja, idag har jag bakat saffransbullar. Dom blev jättegoda! =) Fick ut 74 stycken av degen. Inte dåligt det.
Men nu är jag helt slut i ryggen. Har himla ont. Men jag ska i alla fall rulla en smet chokladbollar. Gjorde ju sånna i söndags, men det blev inte så många så jag ska göra på en sats till så att det räcker ett tag.
Men sen måste jag nog vila resten av kvällen. Jag som hade tänkt dammsuga och torka golven. Men det pallar jag då verkligen inte. Inte ska jag göra sånna sysslor heller sa ju Barnmorskan igår. Så det får Kecke göra nån dag istället. Vill ju ha städat tills på fredag när svärföräldrarna kommer hit på besök.

Nu ska jag rulla bollar och sen blir det VILA!!

*mumma*

Vecka 27

Bebis: Från och med nu anger vi bebisens längd från huvud till häl. Nu är din bebis 34 cm och väger omkring 1 kg. Hörseln har utvecklats mer och din bebis börjar öppna sina ögon. I den här fasen suger barnet ofta på tummen och det stärker musklerna i kinder och käke. Bebisen känner igen din röst och din partners om ni är tillsammans ofta.

Du: Nu har du kommit till sista veckan i graviditetens andra tredjedel. Livmoderns mått är mellan 25 och 28 cm. Röda strimmor kan börja synas på din mage, detta är inte ovanligt. Dessa bleknar efter förlossningen. Du kan känna av: halsbränna, gas i magen och tryck mot lungorna.

Vi var till Barnmorskan igår och hon mätte min mage till 26 cm. Halsbrännan kommer och går. Jag märker att det beror väldigt mycket på vad jag äter om jag får halsbränna eller inte. Tryck mot lungorna känner jag oxå av ibland.
Jag har inte fått nå röda strimmor, än iaf. Mina värden var bra. Vi fick lyssan på lilla Bebbens hjärtljud och det låg på148 slag/min. =)


BM besök

Ja idag var det dags för vårt tredje besök hos vår barnmorska. Hon började med att sticka mig i fingret. Men då mitt blodvärde bara låg på 90 någonting så stack hon en gång till för att kolla om det verkligen stämde. Men det gjorde det som tur var inte. Andra sticket visade på 123. Så det var ju mycket bättre. Hade iof högre förra gången, men nu ska jag äta hjärntablett varje dag! Blodtrycket låg på 110/60.
Så var det även dags för mätning av magen för första gången. Hon mätte 26 cm och jag ligger precis över normalkurvan. Men så har jag ju en väldigt stor mage oxå. :)
Hon frågade hur jag mådde och jag berättade att jag har fått väldigt ont i ryggen och fötterna. Hon frågade om jag hade fått foglossning, men jag sa att det tror jag inte för jag har bara ont i ryggen. Men när jag låg på britsen så tröck hon på mitt blygdben och då skrek jag rätt ut. Jäklar vad jag var öm där! Jaha, då har du foglossning säger hon då. Det var inte så kul att höra. Jag hoppas verkligen att det inte kommer att bli nå värre med ryggen, för då vet jag inte hur jag ska klara av att jobba. Men jag får ta en dag i taget..
Så fick vi lyssna på Bebbens hjärtljud igen. Det tickade på så fint så och låg på 148 slag/ min. :)

K släppte av mig hemma vid 11 tiden. Då gjorde jag i ordning frukost och lade mig sen i soffan och vilade.
Kände mig helt slut eftersom jag tog en Lergigan igår kväll innan jag skulle sova. Jag blir helt deckad av dom.
Tur att jag var ledig idag. Jag sov till och från till 15 tiden när Danne ringde och väckte mig. Snacka om trött!
Han undrade om jag ville vara ledig imorgon. Jag skulle ha jobbat 14-19 men han sa att det är så lugnt nu och vi var full bemanning. Så jag tackade och tog emot. Nog för att jag behvöver alla timmar jag kan få. Men nu måste jag lyssna på min kropp i första hand.
Så då ska jag nog passa på att baka saffransbullar imorgon. Jag hade tänkt att jag skulle göra det idag, men det bidde inget med det när jag var så här trött. Men förhoppningsvis är jag piggare imorgon.

K skulle förmodligen bli väldigt sen ikväll från jobbet. De måste vara klara tills imorgon bitti. Det är så typiskt att han måste jobba över när jag väl är ledig. Men efter imorgon blir det förhoppningsvis lite lugnare..

Nu ska jag fortsätta slappa framför tv.n.

Resa och julgala

Jag och K var ju upp till Boden förra helgen. Vi åkte upp tidigt på lördag morgon. Stannade i Sundsvall och hämtade upp Kenneths bror som oxå skulle följa med upp. Vi kom fram till Boden efter fyra nån gång. Då blev det middag med hela familjen. Kenneths syster med sambo var oxå där över helgen, så hela familjen var samlad.
Tog det bara lugnt resten av kvällen. Man var ju ganska trött efter en lång resa.
söndagen hälsade vi först på Kenneths gudmor, Rogers moster. Sen var vi till K´s mormor, morfar och morbror. Fikade där och pratade en massa. Dagen gick väldigt fort. På kvällen åkte Roger, Maria och Tomas tillbaka till Lycksele.
måndagen lunchade vi med Etienne, var en sväng till Luleå, hämtade vår fotölj på MIO och sen var vi hem till Lollo och Etienne och fikade.
tisdag morgon vid åtta började färden hemåt. Det var snöoväder större delen av resan, så det var till att köra försiktigt. Vi kom hem vid sju tiden.

Har jobbat ons, tors, fre och lör. Var på sexparty på fredag kväll. Det var faktiskt kul. Shoppade lite..Hehe.. ;)
Igår var vi på julgalan på Läkerolarena. Det var riktigt trevligt. God mat och bra artister. Fast det var inte riktigt lika bra som förra året. Men endå bra. Vi stannade kvar enda tills det stängde. När vi kom hem var jag hur trött som helst. Det hade verkligen varit en lång dag.
Det var såå skönt att få sova ut idag. Det var välbehövligt. K åkte och jobbade vid halv två.
En stund efter det fick jag trevligt besök av Stina och Mattias. Det var verkligen kul att träffa dom. Jag har inte träffat Stina på jättelänge. Vi drack lite kaffe och pratade. Sen åkte dom och jag åkte och handlade lite.
Har nyss gjort i ordning en smet till chokladbollar. Så nu ska jag strax rulla lite bollar..


Imorgon..

åker vi upp till Boden. Jag är ledig lördag till tisdag, så då tänkte vi passa på att åka upp. Det blir sista gången för mig innan Bäsen kommer. Och sen vet man ju aldrig när det blir att jag tar mig upp efter det. Känns ju inte så kul att åka bil med en liten bebis i över åtta timmar de första månaderna.
Så imorgon  blir det till att kliva upp före sex.. Måste försöka komma iväg i skaplig tid så vi inte kommer upp så sent..
Så nu är det dags att göra kväller här..


Tagit bort..

Ja nu har jag äntligen tagit bort mitt medlemsskap på Lunar. Kan ju säga att det tog väldigt lång tid att kopiera alla blogginlägg som jag hade där och klistra in dom i en annan mapp. Men nu är det gjort i alla fall.

Det gick faktiskt rätt så bra att jobba idag. Jag hade fått låna ett sånt där stödbälte för ryggen av Hanna som jag använde idag. Och jag tror faktiskt att det hjälpte. Så jag ska skicka efter ett sånt nu. Så förhoppningsvis så kommer det att kännas lite bättre att jobba sen.

Dags att göra kväller nu..

Dagarna..

Vart tar tiden vägen? Jag tycker att dagarna går så himla fort. Imorgon är det helg igen.
Vad har hänt sen sist då? Vi var ju till Sandviken i söndags och blev utbjudna på mat av pappa och Gunilla. Vi åt på Oden. Det var helt ok där! Sen åkte vi hem till dem och fikade lite. Vi kom hem vid sju tiden och då blev jag bara avsläppt hemma för K var tvungen att åka och jobba igen. Han kom hem vid halv två på natten..

I måndags jobbade jag! Så då hände det inte mycket mer.

I tisdags var jag ledig! Då kom mamma och hälsade på. Vi var även en sväng på Dollar och ÖB och kikade. Jag hittade lite smågrejer bara. K kom hem lite tidigare från jobbet, så då hann vi umgås på eftermiddagen och kvällen.

Igår jobbade jag igen. Hade såå ont i ryggen och fötterna. Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Att ha så här ont varje dag jag jobbar och veta att jag ska jobba i ca tre månader till känns inte kul precis. Men det är väl bara att bita ihop och ta en dag i taget.

I morse hade vi möte på jobbet klockan nio. Jag hade tänkt att jag skulle stanna kvar och börja jobba då istället för ett som jag egentligen börjar. Men med tanke på hur ryggen mår så åkte jag hem igen efter mötet och åker tillbaka och börjar ett som jag skulle göra. Det hade ju varit bra att få några extratimmar, men jag måste lyssna på min kropp.

Nu ska jag göra mig i ordning innan jag ska åka.


Vecka 25

Bebis: Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas.

Du: Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Livmoderns mått är mellan 23 och 26 cm. Som en fotboll!

Att magen växer och att jag blir tyngre märks verkligen. Har börjat fått riktigt ont i ryggen nu. Inte roligt. Kramp har jag inte känt av, men tryck mot bäckenbotten känner jag ganske ofta. Det ser ju faktiskt ut som om jag skulle ha svalt en fotboll! Haha...

Söndag

Konserten var faktiskt jäklig bra igår! Det var rätt bra drag. Dom körde många gamla låtar som jag kände igen, så det var kul. Innan vi gick till Konserthuset så åt vi på Östens Pärla. Gott var det med kinamat!

Jag är ensam idag oxå. Kenneth jobbar. Vi har knappt sett varann den här helgen känns det som. Men måste man jobba så är det ju så.
Klockan tre ska vi i alla fall vara i Sandviken. Vi ska gå ut och äta med pappa och Gunilla. Pappa ville bjuda ut oss på mat. Så då är det ju bara att tacka och ta emot. Oxå ska han få farsdagspresent idag eftersom vi är i Boden nästa helg när det egentligen är farsdag. Vi ska även upp till Pärs grav och tända ljus.

Jag blir så less på min dator som inte fungerar. Det går inte att ladda den. Det har blivit nåt fel i uttaget i datorn. Som tur är så har K fått en jobblaptop. Så jag kan ju använda den. Vi har ju även den stationära datorn, men den har vi inget internet på än. Sen så är det ju mycket skönare att sitta i soffan och surfa än i datarummet. 
Så imorgon ska K ta med min laptop till firman så får vi se om det går att fixa till den.

Nu ska jag vila lite i soffan till Idol innan det är dags att göra sig i ordning.

Vecka 24

Bebisen: Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva. Det är fortfarande litet, finlemmat och alldeles hårigt. I kroppen har vita blodkroppar börjat bildas och dess funktion är att bekämpa infektioner.
Balansorganen i örat har utvecklats och redan nått vuxenstorlek. Bebisen vet vad som är upp och ner, du känner hur den vrider och vänder sig i magen.
Lungorna fortsätter att utvecklas och luftvägarna formas till rör för att kunna ta in och stöta ut luft.

Du: Livmoderns mått är mellan 22 och 25 cm och mäter 4 till 5 cm ovanför naveln. Magen växer och putar. Om du har mycket magmuskler sen innan graviditeten så kan du klara dig ganska bra. Har du inte det så finns det bra övningar för gravida magar också. Det kan dra och smärta runt livmodern och ner mot ljumsken. Det är lätt att drömma mycket livliga drömmar just nu, det kan vara det undermedvetna som förbereder dig på att ett nytt liv väntar.

Bebben sparkar för fullt nu och det är ju så himla mysigt! =) H*n är speciellt livlig på kvällen när jag har lagt mig och på morgonen när jag precis har vaknat. Det har till och med hänt att jag har blivit väckt av att Bebben buffar runt så mycket. Har nu gått upp ca 8 kg. Det börjar redan bli tungt. Har börjat fått ont i ryggen och känner mig allmänt osmidig. Men det hör väl till.



Första snön

Igår kväll så kom den första snön! Det är fortfarande vitt ute, men det är på väg att tina bort. Det är ju synd på sätt och vis för det blir ju betydligt ljusare ute när det finns snö. Men slask och halka kan jag gärna slippa.

K blev tvungen att jobba idag oxå. =( Trodde inte det eftersom han inte kom hem förrens efter elva igår kväll.
Så det känns ju lite tråkigt med tanke på hur få morgnar vi får sova ut tillsammans eftersom jag jobbar varannan helg. Så självklart så måste ju han jobba när jag väl är ledig. Iof så är det här min jobbhelg, men det är ju röddag idag och då har vi stängt.
Vi kommer knappt att ses nåt idag. För halv fem ska jag ut och äta med mamma, syrran och Sussie. Sen ska vi till Konserthuset och titta på Smokey. Jag har blivit med tjatad på det. Så jag hoppas att det blir bra. Men det blir det säkert.

Nu är det dags för frukost känner jag!

Veckan som gått..

Var ju till Tina i Stockholm förra helgen. Det var jätte kul att få träffa henne och bara umgås. Jag kom till Stockholm vid halv ett. Då gick jag och käkade på McD. Sen gick jag och kikade i lite affärer innan jag mötte upp Tina strax före halv tre. Var in på H&M och köpte ett par mamma leggings, en body, två pack strumpor och två mössor till våran lilla bebis. Hur sött som helst. =) Var även in på Åhle´ns och köpte en liten inflyttningspresent til Tina. Vi möttes upp på stan, gick och köpte lite godis och tog sen tunnelbanan hem till henne. Gick och handlade lite och var sen bara hemma hos henne och åt god mat och mös. =) 
På söndagen tog vi det lugnt på förmiddagen. Åkte in till stan vid två tiden. Jag köpte tre tröjor och ett par mamma byxor. Jag åkte hem med halv sex tåget. Jag hade en jätte trevlig helg!!

Den här veckan har det inte hänt nåt speciellt. Var ledig i tisdags. Då hälsade jag på mamma och passade på att få nya byxorna insydda. Jag är verkligen inte den som gillar att sy. Jag har en jättebra symaskin och allt, men jag ids inte använda den. Jag åker hellre till mamma och får hjälp. Sen är det ju det där med tålarmod oxå... Går det inte bra för mig när jag håller på så blir jag galen!!

Har börjat blivit himla trött nu oxå. Jag fattar inte hur jag ska orka jobba i tre och en halv månad till! Puh.. det är redan tungt.. Har börjat fått ont i ryggen och fötterna är inte att leka med..
Jag skickade in havandeskapspapperna idag. Jag tror inte alls att det kommer att gå igenom, men jag måste ju försöka i alla fall.

K blev tvungen att jobba över idag. Han har fortfarnade inte kommit hem. Dom är och gör ett jobb på Ericson.
Så jag följde med Hanna hem efter jobbet och åt pizza med dom och tittade på Idol.
Sen fick jag skjuss hem och nu sitter jag här..
Men nu börjar det bli dags att göra kväller känner jag..


RSS 2.0