9 dagar kvar..

I dag är det endast 9 dagar kvar till bröllopet!!! Snacka om att tiden har gått i en rasande fart..
Mycket är klart, men det är fortfarande en massa småsaker som inte är klara. Men dom ska väl oxå hinna bli klara innan det är dags!!

Det var ju ganska längesen jag bloggade. Men jag orkar inte uppdatera om allt som har hänt.
Men jag måste ju skriva om min möhippa! :)
Det var i lördags 6/6. Jag skulle precis sätta mig och äta frukost när jag hör att det är nåt som låter på altanen!!!?
Går dit och kollar och får se Sandra, Anna och Carro stå där med visselpipor och en plåtburk med pasta i som skramlade rejält. :) Jag blev så jäkla paff!! Hade inte väntat mig nån möhippa den dagen.
När dom kom in så fick jag rosa mysbrallor och en rosa tröja att sätta på mig. Sen blev det ögonbindel på. Sen åkte vi bil en stund och när vi stannade så var vi i Kungsberg!! När jag fick av ögonbindeln så stod Tina där! Jag blev såå himla glad att hon oxå var med! :) I Kungsberg fick jag åka rallybil med Kricko.. För en som är åkrädd som jag, så var det rätt så otäckt. Det gick med en jäkla fart upp för den där smala vägen. Vi sladdade i varje kurva och det kändes som vi skulle åka av. Men det gick bra och jag åkte faktiskt en gång till! :)

Sen åkte vi tillbaka hem till mig för att få med mig lite packning. Efter det bar det av hem till Carro. Där fick jag andra kläder och krona och slöja. Så fin så! :) Bilder kommer sen! Vi åt lunch ute hos henne. Det var riktigt trevligt!

När vi hade ätit så fick jag bindeln igen oxå åkte vi iväg. När vi stannade så fick jag för mig att vi var i Storviks utebad. (Jag hade fått packat ner bikini). Men när jag kliver ur hör jag en kundvagn och säger: INTE VALBO KÖPCENTRUM!!
Men jodå, visst var vi på Köpis!! Där fick jag lite uppdrag som jag skulle klara. Bl.a. klippa kalsonglappar på killar. Men det var inte så lätt.. Vi tog en öl där innan vi åkte vidare.

Nästa ställe vi hamnade på var i Högbo! Där fick jag gå på rep över vattnet. Carro skakade på det där jäkla repet, men jag tog mig över utan att ramla i. Till vissas besvikelse! Hehe..
Efter det så var vi på Högbo Spa. Jättemysigt! Där fick jag nack och ryggmassage. Lovely!!

Sen bar det av igen med bindeln på. Då hamnade vi hos Tinas föräldrar. Även Tiniwinisen kom dit. Där åt vi gott och drack! Tyvärr så började min mage strejka, så jag kunde inte dricka så mycket..

Vid 23.30 åkte vi ner på Livingroom. När vi kom in var det inte många där.. Men det kom senare! Jag prövade att dricka en White Russian (?) där och den slank ner. Så då blev det två till! :) Så lite dragen hann jag då bli!! Vi hade det skitrolig där. Vi dansade nästan hela tiden. Vi var kvar tills det stängde.
Sen skildes vi åt vid Sibylla. Jag och Carro gick till McD. Därifrån fick vi skjuss hem av Marcus mamma!!

Så såg min möhippa ut!!! Den var helt fantastiskt rolig!!!
Tusen tack igen mina underbara vänner som ordnade allt för mig!


RSS 2.0