Måndag

I går kväll somnade Alva i min famn vid tutten strax före 23. Då lade K henne i vaggan och där sov hon till 02 då hon vaknade och var hungrig. Jag gick upp och värmde tillägg och hon somnade om när hon hade ätit, med flaskan i munnen. Sen sov hon till 05.30. Då tog jag upp henne till sängen så hon fick tutta, för då var mina bröst nästan sprängfyllda. Sen åt hon en gång vid 08-09 tiden (har inte riktig koll), sen vaknade vi inte riktigt förren 10.30.
Jag tycker att Alva är jätteduktig. Visst kan jag tycka att hon borde somna tidigare på kvällarna, men det  jobbar vi med. Och så borde hon väl egentligen stå sig längre än tre timmar på natten när hon har ätit bra innan hon somnar. Men det kanske ändras sen det. Jag är iaf jättenöjd med att hon överhuvudtaget sover i vaggan!

Nu ska jag förbereda lite här. Mamma kommer hit och bakar lite med mig snart..

Alva


Snart slut

Så var ännu en helg snart slut..
I fredags var pappa och Gunilla hit och grillade på kvällen. Alva somnade vid 22 tiden i vaggan, så då kollade jag och K på I´m a legend. Den var väl helt ok, fast jag har lite svårt för zombies.

I går  var vi till Ockelbo på marknad. Vi mötte upp pappa och Gunilla som oxå var där, så vi gick med dom och kollade. Köpte inget speciellt. Alva fick en t-shirt av morfar där det stod Pappas älskling. Den var så söt. Sen köpte jag lite brända mandlar. Men det var väl typ allt.
På väg hem stannade vi i Sandviken och hyrde film och köpte kinamat. Kollade på Juno när vi kom hem. Det skulle vara en komedi som Kristian rekomenderade. Men jag tyckte inte att den var nåt speciellt bra. Och inte var den rolig heller.
Alva somnade först i min famn efter mat vid 21 tiden. K lade henne i vaggan, men efter bara en liten stund var hon klarvaken igen. Så jag tog upp henne så hon fick bli trött igen. Vid 22 lade K henne i vaggan och gav henne tillägg där. Efter det somnade hon gott och sov till 04.30, tror jag klockan var. Tog då upp henne och gav henne mat och sen fick hon sova kvar i sängen. Hon sov enda till 10.10 i morse. Jag vaknade av att hon låg och pratade med mig. Sötunge. :) Ett underbart sätt att bli väckt på.
 
I dag har vi inte gjort många knop. Eller inte jag iaf. K han har klippt gräsmattan och kört med trimmern. Jag har tvättat ett par maskiner, men annars har vi inte gjort mycket idag. Bara varit hemma och myst med Alvis.

Nu är det fotboll som gäller! Go Spain!! Sen är det väl natti natti..

Får se om det kanske blir lite bullbak här hemma imorgon med mamma. Tänkte jag skulle baka lite tills jag fyller..


Helg igen

Var till Emma igår. Fick lunch där och sen åkte vi till farmor och Harrys stuga och hälsade på.
Sen skjussade jag hem Emma och efter det åkte jag och Alva hem.
Jag hann inte vara hemma länge innan K kom hem från jobbet och det var dags för tennis. Äntligen blev det av. Det var jag och K mot Carro och Markus. Det gick faktiskt över förväntan. Dom var inte med så länge för de skulle iväg på nåt. Så när dom åkte så spelade jag och K i 1 ½ timme till. Så det gick bättre och bättre. Riktigt kul var det iaf. Det är verkligen nåt jag vill fortsätta med. Sen är det ju bra träning oxå. Och det är ju verkligen nåt jag behöver.

Igår kväll somnade Alva vid 23 vid mitt bröst i sängen. Lade henne i vaggan och hon sov till 02. Då värme det jag ca 100 ml tillägg som hon nästan åt upp och somnade om i vaggan. Sen vaknade hon 04.30 nästa gång. Jag gick upp och värme mer tillägg. Men jag tror hon fick i sig lite för mycket, för efter en liten stund kom allt upp som ur en vulkan. Spyorna sprutande över 2 dm rätt upp i luften och landade typ överallt i vaggan. Så det var bara att ta upp Alva och tvätta henne och sen ta ur alla sängkläder. Tur att jag hade lagt i plastfrot´e. Så efter det fick hon sova med oss i sängen.

Tänkte gå till mamma en sväng och få kaffe innan K kommer hem. Sen kommer pappa och Gunilla hit och grillar. Trevligt!

Gårdagen

Jag hade en jätte trevlig dag i Gävle igår. Först var jag och Alva till Bomhus och hälsade på Maria och lilla Alma. Där blev jag bjuden på lunch och fika. Vid 14 åkte vi vidare tlll Stina, Mattias och Matilda. Matilda var trött och sov hela tiden när jag var där. Men det blir ju mycket sömn när de är så där små. När vi bara hade varit där en liten stund kom K och Per och skulle byta bil med mig så att K kunde ta med Alva hem. Så vi fixade det och jag tog Pers firmabil.
Vid 16.30 åkte jag mot stan för att möta upp Sandra. Hämtade upp henne, åkte och parkerade och sen gick vi till McD och käkade innan det var dags för bio. Sex and the city var riktigt bra. Men även sorglig och det hade jag inte räknat med. Så det kom faktiskt några tårar ett par gånger.
Efter bion skjussade jag hem Sandra och styrde sen kosan mot Järbo.
Började gråta i bilen på väg hem efter  beskedet jag fick av Stina att Anna.L har förlorat sin bebis. Det är så fruktansvärt hemskt så det går inte att beskriva. Hon som hade bf imorgon. Varför skulle det behöva hända? :( Att gå 39 veckor och sen förlora sin bebis.. Fy fan.. Fick bråttom in till Alva när jag kom hem. Min älskade lilla flicka som betyder allt för mig. Jag älskar henne mest i världen och kan inte föreställa mig att förlora henne. Vill inte ens tänka tanken...

Nu måste jag göra i ordning mig. Jag och Alva ska till Emma på lunch vid ett och efter det ska vi tre åka och hälsa på farmor och Harry i stugan.
På eftermiddagen är det tänkt att vi ska spela tennis, men det får vi väl se hur det blir med efter de andra gångerna vi har bestämt och det inte har blivit av. Men jag hoppas att det blir!


Ha en trevlig dag!


Tisdag

Igår var jag och Alva till Sandviken. Jag skulle titta på nåt att köpa åt Alma och Matilda. Blev väldigt nöjd med det jag köpte. Hoppas att dom oxå blir det!
Lunchade med pappa på Östens Pärla gjorde vi och sen fikade vi med Tina och Max på Selmas.
Efter det bar det hemåt igen. När älsklingen kom hem tog vi det bara lugnt. Vi vilade alla tre i soffan en stund och sen var det hux flux kväller igen.
Tänkte att vi skulle försöka att få Alva att sova lite tidigare igår. Hon är ju en liten nattuggla gumman och brukar aldrig somna före 23, vilket vi tycker är lite sent. Så vid 21 tog vi en dusch alla tre. K höll Alva och jag tvättade henne. Det gick rätt så bra. Men jag önskar att vi hade ett badkar. När vi var klar gav K henne tillägg i soffan. Hon såg ut som att hon skulle somna i hans famn när hon åt, men det gjorde hon inte. Så jag lade mig med henne i sängen så hon fick tutta sig till sömns. Strax efter 22 somnade hon, så jag lade henne i vaggan. Där sov hon ca 1 timme innan hon vaknade till igen. Då värme jag lite mer tillägg och gav henne i vaggan. Och faktiskt så somnade hon med flaskan i munnen. Så jag bytte ut den mot nappen och det gick bra. Sen sov hon till 03. Då gick jag upp och värme tillägg igen. Men hon ville inte riktigt somna om. Så jag tog upp henne så hon fick tutta lite. Hon somnade vid bröstet, men när jag skulle lägga henne i vaggan igen så vaknade hon och ville inte soman om. Så då fick hon ligga kvar i sängen, för jag var så himla trött och hade varit vaken nästan 1 timme. Hon somnade om nästan på en gång i sängen så det var iaf skönt. Sen vaknade jag 06.30 av att K hade klivit upp. Jag vaknade inte ens när hans klocka ringde. Lite trött kanske?? Då sov Alva fortfarande. Gav henne mat vid 07och sen sov vi till 09.

Idag har vi haft Hanna och Svea här på besök. Trevligt trevligt! Vi åt matjesill och potatis till lunch. Gott gott! Vi fick äta i lugn och ro för både Alva och Svea sov mellan 13-15.30. Dom åkte hemåt vid 17. Det var meningen att vi skulle spela tennis när K kom hem. Men Mackan och Karro hade bangat. Så det var K, Johan och Per som skulle spela. Och jag fick inte vara med!! Schyssta klubben! :/ Så jag och Alva tog en prommis med syrran och Sammi i stället.

Imorgon blir det en heldag i Gävle för mig och Alva. Först besök hos Maria för att få träffa Alma för första gången. Efter det ska vi hälsa på Stina och Matilda. Och sen är det meningen att jag och Sandra ska gå på bio och se Sex and the city. Så jag hoppas verkligen att Sandra mår bättre imorgon.

Nu ska jag greja lite här innan det är kväller!
Tjing!!!

Denna vecka

Måndag: Åka till Sandviken och köpa presenter.
Tisdag: Hanna och Svea kommer på besök. Tennis på em.
Onsdag: Åka till Gävle och träffa Maria och bäs och sen Stina och bäs. Kanske även bio med Sandra?
Torsdag: Emma kanske kommer och hälsar på.
Fredag: Inget planerat

Midsommar

I fredags midsommarafton var Anna, Andres och Tilda här. Vi hade det jätte trevligt! Vi grillade, spelade kubb, bocc och crocket. Åt sen lite bärpaj till efterätt. Grabbarna drack lite grogg medans Anna och jag drack alkoholfri öl. Den är ju så god. :) Dom åkte hem närmare 00.30. Tidigare hade Alva somnat i min famn efter att ha ätit tillägg. Det var första gången hon inte somnade vid tutten, förrutom de gånger hon har somnat när man har gått med henne i vagnen. Så K lade henne i vaggan och där sov hon till 5 tiden i går morse.

I går hade vi bara en hemmadag. Vi var bara en sväng till Sandviken på eftermiddagen. Hyrde film på Hemmakväll.
Jag gick igenom min garderob igår oxå. Det behövdes verkligen. Hade kläder där som jag inte hade använt på över 1 år. Lär ju inte använda dom sen heller. Sen var det ju tyvärr en del plagg som hade blivit lite trängre. Undrar om jag har fukt i gardeboben? Näe, tyvärr så beror det ju på min viktuppgång. Jag har gått ner så gott som allt av det jag gick upp under graviditeten, men tyvärr så har jag mer runt magen nu. Det känns som att inga kläder sitter bra. Måste verkligen se till att få bort de här 10 kilona jag har gått upp sen jag träffade K. Pronto!!!!

I går när jag skulle ge Alva mat i soffan som vi alltid gör när vi har gjort i ordning henne så blev hon inte nöjd när hon fick tutte. Så det var bara att ge henne lite tillägg med. Börjar undra om jag har mindre mjölk nu.. För det var samma sak i morse när hon tuttade i sängen så började hon gnälla och ha sig så jag värmde lite tillägg och det sörplade hon i sig på en gång. Men nu är det ju dags att börja ge henne lite smakpotioner oxå. Vi tänkte börja med det nästa vecka.

I dag har jag och Alva varit på en liten promenad medans pappa tittade på Formel 1. Jag brukar oxå titta, men inte när det börjar 14 och det är fint väder ute. Då klarar jag inte av att sitta inne. Så vi tog en prommis till moster och hälsade på dom. Vi satt ute vid poolen och fikade lite. Syrran doppade Alvas fötter i poolen. Alva sa inte nåt, men tittade med stora ögon ner i den stora blåa poolen. Det var verkligen badtemperatur 31 grader. Men jag hade inga badkläder med mig så det blev inget dopp idag.
När vi kom hem lirade jag och älskligen lite tennis utanför huset, medans Alva sov i vagnen. Det gick faktiskt över förväntan. Jag träffade faktiskt bollen och vi lyckades spela lite. Helt ok för att vara första gången. Så på tisdag blir det match med Karro och Mackan.

Nu ska jag mysa med älskligen i soffan och hämta lillgumman som har vaknat i vagnen..

Partypix

         
Partybrudarna

Duktig flicka

Natten till idag sov Alva i vaggan från 00.10 till 06.40. Duktig flicka! :) Jag vet inte om det beror på att hon fick 140 ml tillägg en stund innan sovdags. Hoppas på att det fortsätter så här.

Tänkte uppdatera lite..
I lördags var jag ut på Livingroom med Sandra och Tina. Vi var hemma hos oss före och grillade och kollade på fotbollen. Vid 23 skjussade Kecke oss till Sandviken. Det var väl ok på Livingroom. Tyvärr ingen bra musik så det var synd. Jag hade ju gått ut för att dansa. men jag gillar inte trance och clubmusik. Det var iaf kul att gå ut med tjejerna.
Bilder kommer...

Sen har det väl varit lugnt ett par dagar.
Igår var jag och Alva och hälsade på Hanna och Svea. Blev bjuden på god lunch där. Sen var vi hem till Anna, Anders och Tilda. Då var även Kecke med. Anna fyllde år så vi grattade henne.

Idag har jag varit till Sandvike en sväng med Alva. Köpte lite drickbart tills img. Mamma var oxå med. Vi var in på Lindex och shoppade lite till Alva och sen tog vi en fika med pappa.

Nu sitter vi här och Alva har nyss ätit. Nu ligger hon här och pratar på för fullt. Jag tror att hon gillar att höra sin egen röst..Haha..

Tänkte att jag börja städa lite här hemma. K skulle åka cross efter jobbet, så han kommer väl hem lite senare. Men jag tänkte att jag skulle börja städa lite så får han hjälpa till när han kommer hem. Det måste dammsugas här. Jag tappar ganska mycket hår nu så det ligger långa ljusa hårstrån överallt.. Vi måste även torka av på altanen så att vi kan sitta där i morgon!

Trevlig midsommar!





Lycka

I dag är det exakt 1 år sedan jag och älsklingen fick veta att vi väntade bebis. Jag minns det som igår. Det var en lördag. Jag köpte ett test på rasten på jobbet. Jag hade haft ont i magen drygt en vecka, men förstod inte vad som var "fel". Så jag skulle göra ett test för att utesluta att jag var gravid. För det trodde jag inte att jag var. Jag hade slutat med p-pillren i april och vi hade sagt att vi skulle börja försöka i augusti-september. Så när jag gjorde testet på kvällen och det visade ett plus så blev jag jätte chockad men givetvis blev vi helt överlyckliga! :D. Det visade sig att jag hade räknat fel på min ägglossning. Men det kändes jätte roligt att vi blev med barn på en gång och att det inte var helt planerat just då.

Graviditeten upplevde jag som bra. Mådde illa i två veckor och sen mådde jag jätte bra fram till vecka 25-30. Då fick jag en riktigt jobbig foglossning. Så det blev sjukskrivning i två veckor och sen fick jag havandeskapspenning.
Förlossningen tycker jag nu i efterhand att den gick bra. Det jobbiga var att epidralen inte ville fungera första gången, så den fick sättas om. Så det tog 4 timmar från jag bad om den tills den började hjälpa. Vattnet gick hemma vid 6 på morgonen. Vid 7 började värkarna. 8 kom vi in på¨förlossningen. Strax efter 12 började jag få riktigt ont. Då hade jag både lustgas och akupunktur. Men akupunkturen hjälpte inte på mig. Vid 14 bad jag om epidralen. Runt 18 började den hjälpa. Sen vet jag inte vart tiden tog vägen fram till 21.45 då krystvärkarna började. Det var en pärs. I 45 minuter höll jag på, men Alva ville inte komma ut. Men efter 2 drag med sugklocka så kom världens vackraste flicka till världen. Obeskrivlig känsla, men total lycka. :)

Vi kom till BB vid 2 tiden på torsdag morgon. Amningen kom igång på en gång och gick över förväntan.
Redan på torsdag eftermiddag började det frågas om och när vi hade tänkt på hemgången. Blev lite stressad av det. Så vi bestämde att vi skulle åka hem på fredagen efter lunch. Tyvärr så fick Alva lite gulsot märkte vi när de gjorde test precis innan vi skulle åka hem. Hade vi vetat det tidigare så hade vi sagt att vi vela stanna en natt till. Men vi åkte hem. Sen fick vi åka in till BB lör, sön och mån. På måndagen hade gulsotsvärdet sjunkit jätte mycket, så vi skulle inte behöva komma tillbaka utan bara hålla koll själva så att hon inye blev nåt gulare.

Nu sitter man här och Alva har redan hunnit bli nästan 4 månader. På fredag blir hon 4 månader.
Det är skrämmande hur fort tiden går. Men man försöker ta vara på dagarna så gott det går.
Det är iaf underbart att vara mammaledig och få vara hemma med världens goaste flicka. Jag njuter verkligen. :)

Det hade gått jätte bra med Alva hos syrran i lördags när hon sov där. Hon hade tagit flaskan utan problem. Hon gillar tydlligen tillägget. Hon hade somnat för natten vid 22.30. Sen hade hon vaknat 03.30 och 06.30 och ätit och somnat om utan problem. Mammas duktiga flicka.
Vi har tänkt att vi ska ge henne lite tillägg på kvällen så att hon kanske står sig lite längre och inte behöver vakna efter bara 2-3 timmar och vilja ha mat igen. Igår kväll somnade hon redan vis 21 i vagnen. Vid 00.15 så tog vi upp henne för att byta blöja och sätta på pyjamas. Då vaknade hon ju så klart. Så då värmde jag 100 ml tillägg blandat med lite bröstmjölk. Vi lade oss i sängen och hon smaskade på så bra och åt upp allt, fast det var jag som gav henne. Sen fick hon tutta. Hon somnade vid bröstet. Så jag lade henne i vaggan. Men då vaknade hon och ville inte somna om där. Så hon fick tutta lite igen och somna. Sen lade jag henne i vagnen i stället. Hon vaknade till när jag lade ner henne, men jag gav henne nappen och gungade på vagnen. Så vid 01.30 sov hon i vagnen och en trött jag kunde äntligen lägga mig och sova. Hon sov nästan 4 timmar i vaggan. 05.15 vaknade hon. Så då tog jag upp henne till sängen och gav henne mat och sen fick hon sova kvar där med oss.

Oj vilket långt inlägg det blev!

Shopping

Nu har Stina äntligen fått sin lilla bebis. Hon kom tidigt igår morse. Det blev en liten Matilda. Så ett stort grattis till dom!

Det blev ingen tennis i förrgår för det spöregnade. Så grabbarna drog iväg och åkte cross i stället. K fick hem sitt ställ förra veckan, så det blev premiäråk på nya hojen. Hade tydligen gått bra, fast det hade varit grymt jobbigt. Så nu väntar jag på att jag oxå ska få en, fast en lite mindre variant. Keckes är för hög för mig.
Alva var iaf hos Moster några timmar. Det hade gått jätte bra. Hon gillar inte nappen på flaskan, men hade iaf ätit 100 ml tillägg blandat med 25 ml bröstmjölk. Så nu ska hon få sova där i morgon.

Igår var jag först med Alva till BVC. Alva väger nu 6180 gram och är 61,5 cm. Hon växer så det knakar lillgumman.
Efter det lämnade jag henne hos mormor och så åkte jag till Köpis och träffade Sandra. Jag skulle kolla efter nåt att ha på mig imorgon. Jag hittade faktiskt en snygg klänning som jag till och med trivdes i. Det blev även ett par örhängen och en väska. Köpte även leggings, trodde jag. När jag kom hem visade det sig att det var med fot. Så nu ska jag, Alva och mamma åka en sväng till Viken och kolla om det finns rosa leggings på Lindex.

Spännande..

Idag får nog Stina sin efterlängtade bebis :). Jag fick ett sms vid 9.30 och då var dom nog på väg till förlossningen. Så nu går man bara här och väntar på att få höra nåt ifrån henne. Fast det kan ju ta ett bra tag också. Hoppas verkligen att allt går bra.

Nu har vi kommit hem från Boden. Fast det gjorde vi redan sent i måndags. Vi kom inte hem förren vid 00.30. Vi hade fått tid 7.00 i måndags för att lämna in bilen och få framrutan bytt. Vi trodde att det skulle ta högst en timme. Men det skulle ta 5 timmar sa dom när K kom dit. Så det var inte mycket annat att göra än att vänta. Vid 13 fick vi hämta bilen igen. Så vi kom inte iväg från Boden förrens vid 14. Men resan gick iaf bra. Alva var så duktig både på dit och hemresan. Hon sov inte så mycket, men hon var så snäll så när hon var vaken.
Helgen var iaf jättebra. Vi kom upp vid 18 tiden i torsdags. Då fick vi mat och sen gjorde vi inte så mycket mer den dan.
I fredags var vi till Kenneths mormor och morfar och åt palt. Nam nam. Det är ju så gott. På kvällen var vi ut och åt på Kina med mamma, Stig, pappa och Gunilla som då också hade kommit upp till Boden.
I lördags var det firande av svärfar som hade fyllt 60 år på tisdagen. Det bjöds på buffé där.
I söndags var vi ut på en liten tur allihopa. Vi var till ett litet mysigt café och fikade och så var vi upp till Rödbergsfortet och tittade lite. På eftermiddagen åt vi middag i Trångis allihopa. Och sen åkte vi ju hem på måndagen.

Igår hade jag och Alva en hemmadag. Kände att vi behövde det efter en intensiv helg med mycket folk. På kvällen kom Markus och Karro hit och grillade och tittade på fotbollen. Det var trevligt.

Idag ska kanske jag. Kenneth, Markus och Karro spela tennis. Jag har ju fått ett eget rackert (stavning?) som jag måste inviga. Jag som aldrig någonsin har spelat. Men nån gång ska ju vara den första. Så Alva ska få vara hos Moster under tiden. Hon har inte träffat Alva på en vecka nu, så hon har nog lite abstinens. Så jag hoppas att det går bra och att hon tar flaskan så att jag törs lämna henne där på lördag när hon ska sova där. Japp, du läste rätt, Alva ska sova borta för första gången för att mamma ska ut och svänga sina lurviga är det tänkt..

Nu ska jag ta och starta tvättmaskinen medans Lillan sover..


Trevligt besök

Imorse var jag och Alva på föräldrargruppsträff igen. Vi fick information om bl.a. sjukdomar. Sen kom Sandra, Stina och Therese hit och hälsade på. Det var mycket trevligt! :) Vi åt grekiskt sallad och fikade. Jag och Sandra passade även på att sola lite och så vi tog några skutt i vattenspridaren..haha.. Man kände sig som barn på nytt. ;)
Lär väl börja ta och packa lite snart oxå. Vi ska ju åka upp till Boden img. Så Alva ska åka på sin första långtur. Hoppas att det kommer att gå bra i värmen. Det gäller att tänka till när vi ska packa. Vi har ju inte rest med Alva förrut. Hon får en egen väska hon. :)

Natten till idag sov faktiskt Alva i vaggan för första gången. Det har ju fungerat bra med vagnen, men det är inte så mycket plats i liggdelen och det blir så varmt och tätt när det är så himla varmt i sovrummet. Så vi tänkte att vi skulle prova med vaggan där det är mer plats. Och det gick faktiskt bra. Hon sov från 22.20 till efter 02 nån gång. Hon vaknade vid 23.30 och ville ha lite mat, men det gick faktiskt bra att söva om henne efter det i vaggan. Jag stoppade in nappen och gungade på vaggan, så somnade hon om. Sen vaknade hon vid 02 igen och ville ha mer mat, men då blev hon kvar i sängen för jag somnade. Vi tänkte att vi kanske skulle skippa vaggan och prova direkt med spjälsäng för att slippa ett moment, men det är nog endå en bra övergång med vaggan som man kan gunga på, eftersom hon är van att bli gungad till sömns i vagnen. Men vi ska ju iaf köpa spjälsäng, om ett tag.

Nu lär jag börja fundera över vad man ska ha med för packning..

Sommar

Vilket underbart väder det är! Hur skönt som helst! :)

Alva sover bra i vagnen på nätterna nu. I lördags somnade hon strax före 23 och sov enda till 6 på morgonen utan att ha vaknat. Hon sover ca 5-6 timmar i sträck, sen vaknar hon och vill ha mat, men efter det lägger jag tillbaka henne i vagnen. Det blir så varmt att ligga alla tre i sängen när vi har 26 grader i sovrummet. Men hon verkar iaf sova bra. Men nästa vecka ska vi köpa en spjälsäng. Vi vet inte än om vi ska försöka nåt med vaggan eller om vi ska försöka med spjälsängen direkt. Det är ju mer plats i en spjälsäng.

Nu ska jag greja lite medans Lillan sover. Sen ska vi åka till Viken en sväng med mamma. Jag måste köpa lite grejer. Jag måste bl.a. kolla på en ny bikini. Den jag hade förra året passar inte längre i överdelen. Tuttarna är ju lite större nu.. Haha...

Ha en bra dag!

RSS 2.0