Höst

Förra gången jag bloggade så var rubriken vår! Väldigt längesen med andra ord!!

Sommaren bara rusade förbi i år. Jag jobbade enda till sista juli. Så det blev sen semester i år. Vi åkte till Lycksele tredje dagen på semester. Där hälsade vi på Johnny och Stefan och sov där! Gick på djurparken och hade det mysigt hemma hos dom. Dagen efter rullade vi vidare till Boden! Där stannade vi i en vecka. Det var mysigt att få umgås med alla där uppe och bara vara!
Det var när vi var där som vi upptäckte att jag var gravid <3. Men det kommer jag till snart! ;)
När vi kom hem från Boden så blev det höstväder på en gång. Riktigt tråkigt! Så de två veckor vi hade kvar på semestern så gjorde vi faktiskt inget speciellt..
Just ja, jag och Anna hade ju våran gemensamma 30-årsfest 2/7. Vi var i deras lokal i Sätra med partytält utanför! Det blev en riktigt lyckad kväll!!

Men 12/9 drog vi till Turkiet och Alanya med Anna, Anders och Tilda. Där hade vi en kanonvecka! Underbart väder och massa sol och bad!!
Sen vi kom hem så har det bara rullat på som vanligt! Har inte varit ute på några riktiga äventyr.

Men som sagt, den 5/8 gjorde jag graviditetstest som var positivt! Lyckan var och är total!! Det känns helt underbart att vara gravid igen. Och det ska bli så himla roligt med ett till barn!
Jag är nu i vecka 15+5 och magen är redan rejält stor!
Den 11/11 ska vi på ultraljud och det ser jag verkligen fram emot. Känner mig lite orolig oxå. Vet inte om det har med missfallet att göra som jag fick i apil. I och för sig hade jag bara gått 7 veckor då. Men jag känner faktiskt en större oro inför det här ul än jag gjorde med Alva. Jag är så rädd att Bm inte ska se ett hjärta som pickar eller att hon ser att något är fel..Men det är ju inget man kan styra, så jag försöker att inte tänka så mycket på det..
Mysigt är det ialla fall med bebbe i magen! :)

Idag är jag ledig och har varit hos Jenny och blivit brunett! Känns faktiskt riktigt bra! Grejen var att jag köpte löshår förra veckan och när jag fick hem det så var det brunt och inte mellanblont som jag hade trott. Så jag tänkte att då blir jag väl lika mörk som löshåret då! Och när jag kom till Jenny idag så tyckte hon att det skulle bli bra!! Så nu är jag typ mellanbrun och ljusa slingor i. :)

Dags att börja fixa i ordning mat här hemma nu, för klockan 18 ska jag och K på föräldrarmöte!!



RSS 2.0