Vår!

Jag är verkligen dålig på att hålla denna blogg vid liv. Men bättre ett inlägg sällan, än inga alls!! :)

Det är en så himla mysig årstid nu. Det blir varmare och grönare för var dag som går..(iaf grönare) Det är inte lika varmt nu som det var i helgen. Men det är i alla fall underbart!
Har faktiskt hunnit med att ligga i solstolen en stund idag! Det är ett bland det bästa jag vet på sommaren..
Mamma kom och tog en fika med mig och Alva på altanen och sen premiär cyklade Alva på sin nya cykel upp till moster på kiosken. Hon är så duktig våran lilla älskling!! Tiden går så fort och hon blir så stor och duktig! :)

Såg att jag inte hade skrivit här sen i höstas. Då skulle vi till att rusta köket. Det gjorde vi och det blev verkligen jättebra! Jag är supernöjd! För ett par månader sen så fick vi tapetserat i matrum/hall/gång. Vanliga helvita tapeter. Det blev riktigt fräscht! För två vekor sen så satte pappa upp vita lister där. Vi har även sålt köpmandisk och vitrinskåp och istället köpt ett sidebord som står där vitrinskåpet stod. Där köpmandisken stod är det tomt än, men jag skulle vilja ha två vita höga lyktor efter den väggen. Så hittar jag bara det så är kök/matrum klart. Förrutom att fönster ska målas och innedörrar ska bytas. Men det får vänta ett tag till.
Nu är det staket, grind och ny trapp ute som står på tur att göras. Och sen MÅSTE vi göra nåt åt slänten på baksidan. Måste få hit massa jord för att försöka plana ut slänten lite grann!!
Så det finns alltid att göra när man har hus! Men det är det bästa som finns! Jag älskar vårat hus och trivs så otroligt bra! Och att jag får bo med de två personer som betyder mest i hela världen för mig! <3

Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som har Kenneth och Alva. Och även för att jag har en underbar familj, underbara vänner, ett fint hus, ett jobb som jag trivs med och att vi får vara friska!

När man tänker efter hur bra man har det så ska man inte fundera så mycket på småsaker som stör en!
Man ska bara njuta och vara lycklig!  <3 <3 <3

RSS 2.0