Första promenaden

Ja igår var familjen Jönsson/Öberg ute på vår första promenad med vagnen.
Det blev en tur fram och tillbaka till affären. Alva blev lite ledsen innan vi skulle gå. Hon hade precis sovit och var förmodligen lite tuttsugen, men så fort vi kom utanför dörren så somnade hon. Och hon sov enda tills vi kom hem igen. När vi kom till ICA så fick hon träffa sin moster för första gången. Hon har haft infuensa, så hon har inte kunnat träffa henne tidigare. Veronica har haft abstinens kan man säga.
När vi kom hem så hade jag rejält ont i nedre regionerna. Så den där lilla promenaden räckte gott och väl. Men det var i alla fall jätte skönt att få komma ut i friska luften en sväng.

Inatt har inte sömnen varit så bra. Alva har varit vaken jätte mycket och tuttat typ hela tiden men endå inte blivit nöjd. Inte för att det är nåt konstigt med det. Det är bara vi som har blivit bortskämda med att hon sover så bra på nätterna. Efter 8 tiden blev hon riktigt ledsen och var otröstlig, fast pappa gick runt med henne och sjöng för henne som hon annars tycker så mycket om. Så vid 8.40 kom K in och klädde på sig och sa att de skulle gå ut på en morgonpromenad. Så jag lyckades somna om och sov i två timmar tills den kom tillbaka igen. De hade varit och hälsat på några killar från jobbet som var i ett hus en liten bit här ifrån och jobbade.
Alva hade somnat på en gång när de kom ut. :) Hon gillar verkligen att åka vagn och att åka bil. För alla gånger vi har åkt bil har hon oxå somnat på en gång.

Idag har vi haft besök av moster Veronica. Fösta gången hon fick hålla i henne. Gissa om hon mös!!? *ler*
Alva blev lite ledsen där ett tag fast hon nyss hade tuttat. Jag märkte att hon var snuttig eftersom hon började suga på sin ena hand. Då provade vi med napp. Den var faktiskt riktigt uppskattad. :) Vi provade med siliconnapp i förrgår, men den spottade hon ut direkt. Men latexnappen gillade hon. Det är ju bra om hon vill ta napp när hon är snuttig och gnällig men inte hungrig. Så hon låg i mosters famn ett bra tag och snuttade på nappen och verkade vara så nöjd så! :) Hon är då väldens goaste bäbis. :D

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja att åka vagn och bil brukar vara mkt uppskattat. Max brukar somna på en gång vi sätter han i bilstolen typ.. haha!!

Ja i med nappen så du får vila tuttarna lite. :-)

Ni verkar ha det så mysigt så därhemma så fortsätt med det!!
Ser framemot att få träffa underverket sen när du orkar med besök men ingen brådska alls för min del. Jag vet hur det är sådär i början innan man hittat rätt.
Mys nu vidare!!! :-)

2008-03-01 @ 19:10:31
URL: http://tiniwinisen.blogg.se
Postat av: thessan

ÅÅÅÅ hon är så söt längtar tills man får träffa er när ni kommit till rätta med allt..hoppas allt e bra med dig oxå kram

2008-03-02 @ 17:30:16
URL: http://thessi66.blogg.se
Postat av: Maria

Vad mysigt med första promenaden! Usch, tiden går så fort! Undra hur många prommisar vi varit på? Jaa... Hela familjen Bergkvist/Högberg längtar ju efter att träffa lilla Alva... Men det får vi väl aldrig... Näerå, ingen stress, men vi är jättesugna! =) Hör av er när ni vill ta emot oss! Kramkram

2008-03-04 @ 10:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0