Vaken än

Snacka om att våran dotter är en riktig nattuggla. Klockan är 23.45 och hon är fortfarande vaken. Hon somnade i min famn vid tutten vid 22.20 lade henne då i sin säng, men det dröjde bara 10-15 minuter så var hon vaken igen och jättepigg. Så sen dess har hon legat i soffan och pratat. Jag fattar inte att hon orkar vara vaken så sent. Fast iof så sover hon länge på morgonen. Men iaf..
Natten till idag sov hon för första gången i sitt rum. Vi blev klar med rusten där inne igår, så jag fixade i ordning där inne och bar in hennes säng. Hon somnade strax före 23 och sov enda till 06 i morse, då vaknade hon till och ville ha mat, så hon fick tillägg och somnade om ganska fort. Sen vaknade hon 07.15 igen och då hade hon bajat, så det var bara att gå och byta på henne. Då blev hon så pigg så jag tog med henne till våran säng så hon fick somna om vid min tutte.

Nu är vi även klar med rusten i köket. Det blev jätte bra med lamporna ovanför bardisken i stället för överskåpet som satt där. Jag har en såå himla duktig sambo jag! :)

I dag har vi varit på shopping större delen av dagen. Fast innan vi åkte kom syrran hit med sittvagnen som hon hade köpt tilloss i Malmö. Det är en jätte fin vagn och verkligen lättstyrd. Och så kan man fälla ihop den med bara en hand! Bild kommer!! Jag har verkligen en snäll syrra! :)

Först åkte vi till Gävle och Barnens Hus med våran vagn som är så rasslig. Knarrar och gnisslar. Anders jobbade, så han tog in den på lagret för att kolla. Under tiden gick vi in på Hemtex där vi köpte 4 underlägg, en kudde och en lampa till Alva. Allt för bara 127:-. Men det var för att det var rea. Annars tycker jag inte att det är nåt billigt på Hemtex. Efter det gick vi in på Järnia. Jag skulle kolla om min gamla chef jobbade. Och det gjorde han. Pratade en massa med honom och så köpte K en Soda Streamer som ska jag få i födelsedagspresent. ;) När vi kom tillbaka till Barnens Hus sa Anders att det inte gick att fixa till vagnen utan att vi skulle få ett nytt chassi i stället. Helt ok för oss.
Sen åkte vi till Valbo för att köpa present till Alvas lilla kusin. Sen blev det lite brådis hem för K skulle spela tennis. Så vi måste ut på fredag igen och handla det vi inte hann idag.

Nu måste vi försöka söva vår lilla dotter här..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0